Zojuist zat ik lekker in het zonnetje in mijn auto van mijn stoelverwarming te genieten. Ik twijfelde of ik morgen naar een netwerkmeeting zou gaan. Ik zit sinds enkele maanden in een nieuw netwerk. Vol enthousiasme erin gestapt en ik merk dat ik aan het afhaken ben of is het wegduiken? En weet je waarom? Omdat ik het wel lekker vind zo, in mijn comfortzone…

Herkenbaar voor je? Je voelt je goed, het gaat lekker in je werk en leven, het kabbelt lekker verder. Op zoek naar klanten ben je niet echt, het gaat eigenlijk best wel prima zo. Af en toe doe je wel eens iets op social media, maar niets structureels. Niet volgens plan of strategie of iets dergelijks. Waarom zou je ook?

Zelf zit ik al weer een tijdje lekker in mijn holletje, lekker warm. Veilig ook. En comfortabel. Maar ergens knaagt er (gelukkig) iets. Want de quote “Groei ontstaat pas buiten je comfortzone” triggert bij mij ook iets. Ik vind het vooral een irritante quote (“hallo Ego”). Maar ik weet ook dat er een kern van waarheid in zit. 

Als je wilt groeien (en is dat niet een kernwaarde van elke ondernemer?) zul je uit dat holletje moeten kruipen. En je laten zien. En je dan echt laten zien. Zoals jij bent. En dus niet zoals je business coach denkt dat je moet zijn. 

En af en toe is dat spannend. Of in mijn geval soms een worsteling. Maar ook dat mag. Omdat ik die worsteling zo goed ken, neem ik die mee in de Strategie Dag voor mijn klanten. Want we kunnen samen wel een killer online marketing strategie opzetten die van € 0,- naar € 10000,- per maand gaat in 0 maanden 😉 maar als jij je daar niet lekker bij voelt, dan gaat het niet voor je werken. Je hebt meer aan een online marketing strategie die bij jou past. Eentje waar jij blij van wordt. En waar je elke dag weer een stapje voor uit je comfortzone wilt zetten. Omdat je dat kan. En we het samen doen.

Denk jij nu “Ja, ik wil dat, stap-voor-stap groeien vanuit een toffe online marketing strategie”? Stuur mij dan een berichtje op anouk@letsgetleads.nl. Ik denk graag met je mee.

Fijne dag! Enne… ik zal morgen een Instagram Story maken vanaf mijn netwerkevent, om te bewijzen dat ik er ben ;-).  Kijk je mee?

 

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.