Over mij
Mijn naam is Anouk van der Linden. Een ambitieuze ondernemer uit het mooie stadje Ravenstein. Ik help succesvolle ondernemers online hun ideale klant aan te trekken. En als ik zeg ‘help’ bedoel ik niet alleen ‘helpende handjes’. Ik denk graag met je mee en adviseer je proactief in jouw bedrijf.

Ik werk volgens mijn eigen methode ‘Trek online je klant aan in 5 stappen‘. Omdat ik weet dat een succesvolle online marketing strategie bestaat uit 5 pijlers. Benieuwd naar welke pijlers dat zijn? Je leest het hier.

Funnel
Het is essentieel dat jouw potentiële klant jou leert kennen (know), jouw expertise gaat waarderen (like) en je als ondernemer gaat vertrouwen (trust). Daarna voelt de klant zich pas comfortabel genoeg om over te gaan tot aankoop van jouw product of dienst.

Een funnel is een middel om jouw ideale klant automatisch door die knowliketrust fase mee te nemen. Voor een goed ontworpen funnel is het essentieel dat je jouw ideale klant van binnen en buiten kent. En je weet precies tegen welk probleem jouw ideale klant aanloopt. Jouw aanbod is vervolgens de oplossing voor het probleem van jouw klant.

Een funnel maakt – indien goed ontworpen en geïmplementeerd – het online ondernemen een stuk makkelijker!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten ervaren hoe je meer resultaat behaalt door online je klant aan te trekken. Vanuit een goed doordachte online strategie met een ingerichte geautomatiseerde funnel. Zodat jij kunt doen waar jij happy van wordt en goed in bent.

Voor wie?
Het liefst werk ik samen met succesvolle ondernemers die veel in hun mars hebben. Die niet alleen hard werken, maar zeker ook met hun hart. Ondernemers die snappen dat verkoop geen keiharde “game” is die gespeeld moet worden, maar hun kennis willen inzetten om hun klanten beter te helpen. Ondernemers die net als ik positief in het leven staan, die doorzetten en geloven in het opbouwen van duurzame relaties. Ondernemers die succesvol zijn, maar online resultaat (nog) laten liggen.

Resultaat
• Zonder leads, geen sales. Zonder sales, geen business. Met een funnel zorg je 24/7 voor het aantrekken van jouw ideale klant.
• Je hebt een website en online kanalen waarmee je jouw bedrijf VOOR je laat werken (dus niet meer zomaar wat aanrommelen).
• Je verkoopt zonder wanhopig of opdringerig over te komen en laat juist je waarde en expertise zien. Daardoor wil jouw klant graag met jou werken of bij jou kopen.
• Doordat jij niet meer continu hoeft bezig te zijn met het vinden van nieuwe leads, heb jij meer tijd om jouw klanten te helpen en te doen waar jij blij van wordt.

Kennis maken?
Spreekt bovenstaande je aan en zoek jij een partner om je online marketing aan uit te besteden? Klik op onderstaande button en maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je.

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!