Ik ben Anouk van der Linden, online marketing partner voor ambitieuze zakelijke dienstverleners. Benieuwd naar mijn verhaal?

Sinds 2015 ben ik online marketeer en ik vind de online wereld fantastisch. Vooral vanwege de oneindige mogelijkheden die je hebt als ondernemer. Door online te werken is de hele wereld ineens je speeltuin. Ik vind het het mooiste wat er is om ondernemers verder te helpen hun bereik en impact te vergroten, zodat zij nog meer klanten blij kunnen maken met hun dienst. De creatieve mind van ondernemers, het denken in mogelijkheden en kansen… I love it!

In 2019 volgde ik de opleiding Holistisch Therapeut. Tijdens deze opleiding leerde ik mezelf echt goed kennen. Van binnen naar buiten. Ik leerde hoe belangrijk het is om te gaan leven vanuit verbinding met mezelf. In mijn kracht te gaan staan. Te doen wat echt bij mij past. Vanuit mijn hart. Van nature ben ik iemand die enorm in mijn hoofd zit, dus dit was (en is) best een omschakeling. Maar het brengt mij veel. En op deze manier wil ik ook ondernemen en aan mijn marketing werken. Want pas als ik goed in mijn vel zit, werkt mijn marketing voor mij. Zo werkt het nu eenmaal. Ook voor jou. 

Here’s to the crazy ones…

The misfits. The Rebels. The troublemakers.
The round pegs in the square holes. The ones who see things differently.

They’re not fond of rules. And they have no respect for the status quo.

You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them.
About the only thing you can’t do is ignore them.

Because they change things. They push the human race forward.

And while some may see them as the crazy ones, we see genius.

Because the people who are crazy enough to think they can change the world,
are the ones who do.

-Steve Jobs

Hard en zacht
Online marketing benaderen vanuit een holistische visie klopt voor mij 100%. En maakt mij uniek in mijn aanpak. Het in je kracht staan, goed voor jezelf zorgen en elke dag doen wat je het liefste doet is de basis van (en essentieel voor) een sterke online marketing strategie. Maar alleen met een strakke strategie kom je er niet. Samen met de juiste mindset en energie ga je voor echt resultaat. Ik laat ondernemers ervaren hoe je zo online meer en fijnere klanten kunt aantrekken. Klanten die écht bij je passen. Vanuit je eigen authentieke boodschap en unieke online klantroute. Met zachte en menselijke marketing, doen waar je je goed bij voelt. Vanuit verbinding met jezelf, want die verbinding is essentieel voor succes in je business. Want marketing, dat ben jij!

Voor wie?
Het liefst werk ik samen met bewuste ondernemers die ondernemen vanuit hun hart ♡. Je bent ondernemer geworden, omdat je van betekenis wilt zijn voor anderen. En de wereld een stukje mooier wilt maken met je dienst. Je snapt dat marketing en sales niet op een harde manier (vol trucjes) hoeft en je komt juist vanuit WAARDE om je klant beter te helpen. Je staat – net als ik – positief in het leven, je bent een doorzetter en gelooft in het opbouwen van duurzame relaties. Je bent succesvol, maar je laat online resultaat (nog) liggen. Ben je benieuwd naar mijn eerdere samenwerkingen en ervaringen, kijk dan even hier.

Herkenbaar?
Spreekt bovenstaande je aan en ben je een ambitieuze ondernemer met een mooie missie die wel wat hulp kan gebruiken in de online wereld? Klik op onderstaande button en plan meteen je gesprek in. Of stuur mij een mailtje en vertel mij eens over jouw online uitdaging(en). Ik maak graag kennis met je.

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.