Over mij
Mijn naam is Anouk van der Linden. Een ambitieuze ondernemer uit het mooie stadje Ravenstein. Ik help ondernemers en organisaties online hun ideale klant aan te trekken. Ik denk graag met je mee en adviseer je proactief in jouw bedrijf.

Ik werk volgens mijn eigen methode ‘Let’s get leads in 5 stappen‘. Omdat ik weet dat een succesvolle online marketing strategie bestaat uit 5 pijlers. Benieuwd naar welke pijlers dat zijn? Je leest het hier.

Online klantroute
Het is essentieel dat jouw potentiële klant jou leert kennen (know), jouw expertise gaat waarderen (like) en je als ondernemer gaat vertrouwen (trust). Daarna voelt de klant zich pas comfortabel genoeg om met je te gaan samenwerken.

Het ontwerp van jouw online klantroute begint bij het van binnen en buiten kennen van je ideale klant. Zodat je met je boodschap je klant raakt. En je klant motiveert en verder helpt. Je betaalde aanbod is vervolgens de logische oplossing voor het probleem van je klant.

Een online klantroute maakt – indien goed ontworpen en geïmplementeerd – het online ondernemen een stuk makkelijker!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten ervaren hoe je meer resultaat behaalt door online je klant aan te trekken. Vanuit een goed doordachte en unieke online strategie. Zodat jij kunt doen waar jij happy van wordt en goed in bent.

Voor wie?
Het liefst werk ik samen met succesvolle ondernemers die veel in hun mars hebben. Die niet alleen hard werken, maar zeker ook met hun hart. Ondernemers die snappen dat verkoop geen keiharde “game” is die gespeeld moet worden, maar hun kennis willen inzetten om hun klanten beter te helpen. Ondernemers die net als ik positief in het leven staan, die doorzetten en geloven in het opbouwen van duurzame relaties. Ondernemers die succesvol zijn, maar online resultaat (nog) laten liggen.

Resultaat
• Zonder leads, geen sales. Zonder sales, geen business. Met een goed ontworpen en geïmplementeerde online klantroute zorg je 24/7 voor het aantrekken van jouw ideale klant.
• Je hebt een website en online kanalen waarmee je jouw bedrijf VOOR je laat werken (dus niet meer zomaar wat aanrommelen).
• Je verkoopt zonder wanhopig of opdringerig over te komen en laat juist je waarde en expertise zien. Daardoor wil jouw klant graag met jou werken of bij jou kopen.
• Doordat jij niet meer continu hoeft bezig te zijn met het vinden van nieuwe leads, heb jij meer tijd om jouw klanten te helpen en te doen waar jij blij van wordt.

Kennis maken?
Spreekt bovenstaande je aan en wil je samen met mij jouw unieke online marketing strategie ontwerpen en implementeren? Klik op onderstaande button en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik maak graag kennis met je.

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.