Dank voor de geweldige strategiesessie vandaag Anouk!

Nadat we de afgelopen jaren lang veel verschillende producten, bedrijven en funnels hadden neergezet, concludeerden we dat het echt hoog tijd was om eens goed te kijken naar wat we allemaal hadden staan en hoe we het eigenlijk wilden.

Na een gedegen voorbereiding van jouw kant (waarin je al onze funnels hebt geanalyseerd) hebben we vandaag met jou tijdens de Strategie Sessie met onze bedrijfsstrategie als uitgangspunt een plan gemaakt. Daar zijn geweldig veel mooie, verhelderende en slimme ideeën uitgekomen.

Er is werk aan de winkel, maar we hebben vandaag de basis gelegd voor meer rust in de funnels en meer winst uit de funnels. Dank!

Femke Hogema

Auteur, ondernemer, spreker

Enorm bedankt voor je hulp. Het was super fijn om met je samen te werken. Onze wekelijkse gesprekken zorgden voor continuïteit, jouw verstand van software heeft veel werk uit handen genomen, jouw redigeerwerk was verfrissend en jouw meedenken waardevol.

Dank je wel voor dit alles en ik wens je nog heel veel mooie opdrachten toe.

Astrid Koelewijn

Eigenaar, Lifecoach.nl

Ik nam deel aan de Content Boom training omdat ik op zoek was naar een ‘stok achter de deur’ om mijn social media weer op te pakken. Ik zocht inspiratie en iemand die de juiste vragen kon stellen om me aan het denken te zetten.

De training zelf was fantastisch! Het was lang genoeg, vol waardevolle informatie, maar niet overweldigend. Het half uur samenwerken aan het einde vond ik bijzonder nuttig. Het materiaal was duidelijk en een geweldige bron om op terug te vallen.

Ik was zo enthousiast over de training dat ik deze al heb aanbevolen aan een van mijn klanten die ook worstelt met haar social media. De training is super toegankelijk en je maakt het zo eenvoudig. Omdat je zelf zo enthousiast bent, motiveert het ontzettend.

Ik kan niet wachten om mijn voorraad content op te bouwen en te beginnen met bloggen. En als er ooit een training komt over e-mailmarketing, zal ik zeker de eerste zijn die zich aanmeldt!

Imke Minderhoud

Eigenaar, The Progress Club

Het was weer heel fijn om samen met Anouk onze online marketing strategie onder de loep te nemen en aan te scherpen, in haar online marketing strategiesessie!

Bevlogen, altijd vrolijk, begrijpt de uitdagingen, ons meenemend langs logische opvolgende stappen en helpt bij het maken van keuzes. Lekker pragmatisch en concreet!

@Anouk, dank weer voor al je enthousiasme. We kunnen weer mooie verdere stappen maken hiermee!

Lisette Weersink

Eigenaar, SPRING TODAY

Ik had ondersteuning nodig bij mijn social media en een stok achter de deur voor mijzelf om professioneler aan de slag te gaan. Daarnaast wilde ik een aantal zaken optimaliseren en automatiseren.

Superfijn Anouk, dat je altijd in de actiestand staat en zelf goed meedenkt met wat de volgende stappen zijn. Je bent heel gedreven, wat aanstekelijk werkt. En je bent bereid bij te springen wanneer ik zelf in tijdnood kwam. Daarnaast heb je een heel fijne persoonlijkheid.

Door gebruik te maken van een betaalde social media tool voel ik nu geen druk meer om social media periodiek bij te houden. Ik kan nu spontaan iets delen, wanneer ik er zin in heb. Dit is een verlichting van mijn werk. Het geeft ook continuïteit.

Als social media, e-mailmarketing en leadgeneratie belangrijk zijn voor jouw branche, raad ik een samenwerking met Anouk aan. Ze weet alles wat nodig is.

Marisa Laperdrix

Eigenaar, Theater Lapstok & Speelnest

Ik woonde de Profit First Call bij met Anouk van der Linden van Let’s get Leads.

Al eerder werkte ik samen met Anouk en net als toen hamerde zij op wat bij mij als ondernemer past én wat er bij jouw klanten, in mijn geval coachees, past. 

In deze call van ongeveer een uur gaf ze mij stof tot nadenken, heerlijk om zo geprikkeld te worden en om scherp te blijven. Het was heel waardevol.

Super bedankt Anouk en ook Ilona voor het organiseren! 

Marja Hofman

Mindful Coach, Mindfulness Atelier

Anouk van Let’s get Leads heeft een fantastische, volwaardige online klantbeleving voor Managers-EQ helpen realiseren. Dat deed ze in de aanloop naar het jubileumseminar in 2019 en onlangs bij het realiseren van de gloednieuwe, prachtige en complete website.

Met Anouk ontwikkel je de online klantbeleving van A tot Z. Ze heeft veel vakkennis en een duidelijke visie bij het bepalen van de strategie. De (technische) implementatie kun je aan haar overlaten. Ze werkt op een resolute, resultaatgerichte manier en haar daadkracht kent geen grenzen.

Daarnaast is ze echt een lief, geïnteresseerd en interessant mens, wat de samenwerking superfijn maakt. Dank Anouk!

Heleen ter Avest

Eigenaar, Managers-EQ

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

De voornaamste reden dat ik aan het online programma heb deelgenomen was, dat ik mijn salesfunnels, die ik al samen met jou tijdens een Strategie Sessie had ontworpen, wilde optimaliseren. Ik overweeg om over te stappen naar Active Campaign, dus meer kennis opdoen van dit programma triggerde mij ook.

De online training heeft mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn bestaande funnels kan analyseren. En ik behoud uiteraard een levenslange toegang om nieuwe funnels te ontwikkelen! Een van mijn funnels realiseert nu al een hele goede conversie en heeft me ook daadwerkelijk nieuwe klanten opgeleverd!

De online training heeft een goede opbouw, prettige video’s en handige werkbladen. Ook de Zoom calls zijn prettig om al je vragen te kunnen stellen. Anouk neemt alle tijd voor je. De vragen van de andere deelnemers zijn interessant voor de inrichting van je eigen funnel. Het geeft je echt een stimulans om verder te bouwen!

De begeleiding van Anouk heb ik als heel prettig ervaren. Ze is betrokken, enthousiast en gericht op het afmaken van jouw funnels. Stap voor stap. Iedere in z’n eigen tempo.

Ik zou deze online training zeker aanbevelen, omdat heel veel ondernemers hier echt nog geen kaas van hebben gegeten en daardoor gewoonweg omzet laten liggen.

Masja Slootweg

LinkedIn-expert en ondernemerscoach

Tijd om actie te ondernemen met mijn funnel. Veel ideeën, je kent dat wel als je met je business groeit en ‘online’ wilt gaan. Ik had al een redelijke e-mail sequence staan, maar een hele tijd hikte ik tegen de structuur en het implementeren van al die ideeën aan.

En daar is ineens het mooie bedrijf van Anouk. Zij komt voor mij precies op tijd. Ik heb een Sales Scan van Anouk mogen ontvangen. Anouk heeft mij enorm geholpen met haar waardevolle tips en uitleg over haar 5 stappen methode tijdens de Sales Scan. Ze neemt echt de tijd voor jou en haar analyse is een hele inspirerende ervaring.

Anouk heeft mij over de drempel heen geholpen en ik ben gaan knallen!

Ik kan jou de Sales Scan en de 5 stappen methode van Anouk als ondernemer alleen maar aanraden.
Ik ben fan!

Alexa Pluim

Eigenaar, Web en Logo

Wij wilden graag een eerste marketing funnel ontwerpen en besloten daarom een Strategie Sessie met Anouk in te plannen. De dag heeft ons concreet een ontwerp opgeleverd voor onze beide te bereiken doelgroepen. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan!

Anouk is helpend, enthousiast, begeleidend en verklarend. Ze is niet bang om -indien nodig – te confronteren, om daarmee het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Ik had al veel gehoord over het mail programma ActiveCampaign. Wij wilden hier graag mee aan de slag. Anouk heeft ons tijdens de Strategie Sessie voorbeelden kunnen laten zien van werkende campagnes. Wij hebben meteen besloten over te stappen van ons huidige mail systeem naar ActiveCampaign.

Ik zou de Strategie Sessie zeker aanbevelen, omdat het opzetten van een goede funnel jouw klanten de mogelijkheid geeft laagdrempelig kennis te maken met jou en jouw aanbod. Om vervolgens een relatie op te bouwen. Dus extra omzet, extra effect.

Ben Vissers

Mede eigenaar, Vissers & Werkman

Ik heb een Strategie Sessie bij Anouk aangevraagd, omdat ik nog geen goedlopende funnel had. Wel een gratis weggever, maar die leidde tot niets. Mensen kwamen automatisch op mijn e-mail lijst, maar ik had dus verder niks ingericht. Hierdoor hielp ik de ondernemers die mijn weggever aanvroegen niet goed verder met het onderwerp waar ze meer over wilden weten. Zonde!

De dag heeft mij twee uitgewerkte funnels opgeleverd, inzicht in een mogelijk nieuw aanbod en we hebben mijn bestaande aanbod beter ingericht. De Strategie Sessie heeft mij eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik had verwacht!

Anouk denkt lekker out-of-the box mee. Ze wil de funnel graag overzichtelijk houden, met de nadruk op waarde leveren. Anouk gaf mij de ruimte om op nieuwe inzichten te komen voor mijn bestaande aanbod. Heerlijk!

Ze denkt mee over het technisch inrichten van de funnels. In mijn geval een hele puzzel, maar we zijn er goed uitgekomen! Dat helpt mij weer met het implementeren 🙂

Het volgen van het logische stappenplan zorgde ervoor dat het maximale uit de dag gehaald kon worden. Fijn!

Ik zal de Strategie Sessie zeker aanbevelen. Ik denk namelijk dat heel veel ondernemers dit nog helemaal niet op orde hebben. Het hebben van een gratis weggever, die mensen naar je hoofdlijst leidt is namelijk geen funnel. Een goedlopende funnel gaat jouw zonder extra inspanning meer omzet opleveren.

Masja Slootweg

LinkedIn-expert en ondernemerscoach

Een inspirerende Strategie Sessie mogen beleven met Anouk, de expert in het samenstellen van je funnel, in een prachtige omgeving met zorg uitgekozen.

Goed voorbereid op mijn specifieke bedrijfsvragen voor het lanceren mijn online trainingen, zijn we beiden vol passie aan de slag gegaan met de 5 stappen.

Onvoorstelbaar hoe je in slechts één dag alle 5 de stappen met goed gevolg kunt doorlopen. Ik ben naar huis gegaan met een compleet draaiboek.

Daarnaast is het fijn om te weten dat, als ik het even niet meer weet of toch een expert nodig heb bij het implementeren van mijn funnel, ik contact kan opnemen met Anouk.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef Je Passie

Ik heb me aangemeld voor de Content Boom training, omdat ik worstelde met het overzicht van wat en wanneer te posten. Het enthousiasme van Anouk over de training trok mijn aandacht en maakte me nieuwsgierig naar haar oplossing. Het trainingsmateriaal was goed verzorgd en meer dan volledig.

De voorbereiding op de training was goed georganiseerd. Ik wist vooraf de planning met pauzes en had het trainingsmateriaal al ontvangen, wat me de kans gaf om alvast na te denken over mijn ideale klant en de vormen die ik wilde kiezen voor mijn uitingen.

De training zelf was zeer waardevol. Anouk heeft enorm veel kennis en deelt dit rijkelijk. Er was tijd voor interactie, iedereen kon vragen stellen en kreeg advies op maat voor hun bedrijf. Wat me vooral aansprak, is dat Anouk werkt vanuit gevoel en dit combineert met marketing. Dit zorgde ervoor dat ik meer vertrouwen kreeg in mijn eigen gevoel, wat erg prettig was.

Ik ga meteen aan de slag met het maken van een planning voor het jaar en het inplannen van mijn content. Ook het schrijven van content staat op mijn to-do lijst. Ik raad deze training absoluut aan voor iedereen die worstelt met content planning.

Sandy Elsaify

Eigenaar, Experience your Wellness

Anouk is een online marketing specialist. Ik word altijd blij als ik samenwerk met Anouk. Haar enthousiasme is besmettelijk en stimuleert ook om stappen te zetten. Ze ziet je behoefte, kan (snel) schakelen, is flexibel, kan een duwtje geven op momenten dat het nodig is (bedankt nog!) en is scherp. De puntjes op ‘i’. Heel fijn!

Roderick Timmermans

Eigenaar, In2Coaching

Afgelopen jaren heb ik al een paar keer geprobeerd om structureel te gaan posten op social media, maar iedere keer verwatert het na een paar maanden. Te druk met klanten en alles erom heen. Ik vind het lastig vol te houden, mede omdat er geen plan achter zat en het nogal ad hoc ging.

In de Content Boom training neemt Anouk je mee om je content boom vanaf de wortels te vullen met jouw DNA. In het werkboek dat je van tevoren krijgt, word je alvast uitgenodigd om na te denken over jouw strategie. Tijdens de training neemt ze je stap voor stap mee in het proces, vraagt waar nodig om verduidelijking en verdieping en zet je aan het denken. Omdat je het samen doet met andere ondernemers, ontstaat er een positieve vibe waarin de beste ideeën op tafel komen.

In de training leert Anouk je op een andere manier te verbinden met je ideale klant. Naast de handige content kalender geeft ze tips over tools die je kunt gebruiken om handiger en sneller te werken. Zodat je in beeld komt bij je ideale klant. Aan het einde van de training is de boom gevuld met content waar je mee verder kunt bouwen. Al met al een training waar ik heel blij van werd, echt een aanrader!

Jennifer Boellaard

Eigenaar, Massagepraktijk Kihon

Nadat ik een online presentatie van Anouk had gezien had ze mijn aandacht.

Ik liep vast op de marketing, funnels, mailsystemen en het aantrekken van mijn ideale klant. Anouk is voor mij een expert in haar vakgebied. Ze denkt mee en ook vooruit. Ze stuurt bij waar nodig en onze wekelijkse strategiegesprekken voelen vertrouwd en persoonlijk zonder dat we elkaar ooit in levende lijve hebben ontmoet.

Mijn samenwerking met Anouk heb ik inmiddels met een tweede traject verlengd. Dankzij Anouk heb ik een goede lead generator en zijn alle processen hier omheen geoptimaliseerd.

Ilona Dieleman

Eigenaar, Flex Your Profit

Naar aanleiding van de winstdag bij Ilona was ik enthousiast over je plan voor het maken van deze training en wilde graag meedoen.

Ter voorbereiding op de training heb ik het boek gelezen en de Content Boom aandachtig bestudeerd.

Ondanks dat ik me niet helemaal fit voelde, was de trainingsdag heerlijk. De opbouw was logisch en de informatie duidelijk.

Het trainingsmateriaal was top. In het bijzonder vond ik jouw Content Boom een originele en bruikbare toevoeging. Het bood me een helder framework om mijn content strategie te organiseren en te plannen.

Ik heb vorig jaar al een Strategie Dag bij jou gevolgd en de herhaling van de strategieën die we vorig jaar hadden besproken was fijn. Het was een goede herinnering aan het belang van consistentie en focus in mijn online marketing. Nu is het tijd om deze strategieën te implementeren voor mijn herinneringsboeken.

Ik kwam onlangs een andere ondernemer tegen op Instagram die ook herinneringsboeken maakt, maar dan digitaal. In eerste instantie schrok ik, maar toen herinnerde ik me jouw advies: Blijf trouw aan je missie en laat je niet beïnvloeden door anderen. Dat is een les die ik altijd zal onthouden.

Mijn volgende stap? Het inplannen van batch-momenten. Tijdens deze momenten ga ik mij volledig concentreren op mijn taken, zonder afleidingen. Ik ben vastbesloten om deze nieuwe strategie toe te passen en enthousiast om de resultaten te zien.

Ik zou deze training zeker aanbevelen aan andere ondernemers. De Content Boom training geeft je de tools, het vertrouwen en de motivatie om je online marketingstrategie te verbeteren.

Ik wil je bedanken voor deze geweldige dag, je enthousiasme en het delen van je kennis.

Tosca de Smidt

Eigenaar, Minicamping de Knokkert & Atelier Blad voor Blad

Wat een fijne Call!!!

Ik weet nu exact welke stappen ik moet nemen.

Zowel Ilona als Anouk van Lets get Leads kwamen met zulke concrete voorbeelden. En het hele verhaal van Anouk was helder en duidelijk, het klopte gewoon!

Doen wat bij je past, zorgen dat je optimaal gebruik maakt van je tijd, zorgen dat niet alleen je sociale media op orde is maar ook zeker je andere kanalen als bijvoorbeeld je website.

Voor mij was alles een mega eye-opener!

Na de call ben ik direct in actie gekomen en heb ik een account aangemaakt op Social Bee. Na een uurtje stoeien wil ik niet meer anders!

Super, super dankjewel dames! Daar waar ik vast liep, kan ik nu weer door!

Anita van den Broek

Profit First Professional

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik op zoek was naar iemand die me met het marketing proces kon helpen en ik kreeg een goede referentie vanuit mijn netwerk.

Anouk is deskundig en flexibel. De branche waarin ik werkzaam ben is uitdagend. Anouk deinsde hier niet voor terug en heeft zich goed ingeleefd in mijn producten/diensten en in mijn klanten.

We zijn van start gegaan met het ontwerpen en implementeren van enkele lead genererende funnels.

Door klantgerichte advertenties op LinkedIn te plaatsen is het aantal bezoekers van de website gestegen.

Als je business to business klandizie zoekt dan kan Anouk je zeker verder helpen. Zij is expert binnen dit vakgebied.

Hugo Van den Berg

Eigenaar, Sciante

Voor een nieuw aan te bieden programma waren mijn twee partners en ik op zoek naar iemand die, naast advies, de gehele implementatie van dit project voor haar rekening kon nemen. Na kennis gemaakt te hebben tijdens één van haar webinars besloten we te gaan samen werken met Anouk.

Het All-inclusive pakket begint met een Strategie Sessie. De locatie was goed, een prettige ruimte met een goede lunch. We hebben de Strategie Sessie met z’n drieën gedaan en dat heeft opgeleverd dat we aan het einde van deze dag veel meer wisten wat de mogelijkheden waren en welke kant we op wilden. Ook van elkaar. Anouk heeft ons die dag goed begeleid en dat was niet makkelijk met drie door elkaar pratende enthousiaste mensen. Ze hield de focus op het einddoel!

We kwamen met een concreet plan uit de Strategie Sessie, zodat Anouk makkelijk kon starten met de implementatie. Ze heeft voor ons een WordPress website gemaakt met een volledige lead generation funnel. 

De implementatie liep soepel. We werkten overzichtelijk samen in Trello en dat bleek een uitkomst voor dit project. Anouk hield ons scherp en als er iets niet duidelijk was of we hadden extra vragen dan nam Anouk daar alle tijd voor.

Na de oplevering van onze nieuwe website & funnel hebben we nog een afsluitende online sessie gehouden waarbij Anouk ons een helder stappenplan heeft gegeven om elke keer nieuwe bezoekers naar onze funnel te leiden.
We blijven toegang houden tot haar online training met korte how-to video’s, zodat we zelfstandig taken kunnen uitvoeren aan de website en in ActiveCampaign.

Ik zou Anouk aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze concreet en to-the-point is, en tegelijk persoonlijk in haar manier van werken. En altijd bereikbaar!

Erik Bannenberg

Mede-eigenaar, Leiderschapsstudio

Omdat ik werkzaam ben als VA wilde ik meer over funnels weten. Zo kan ik mijn klanten hierin adviseren en ondersteunen.

Het online programma heeft mij ontzettend veel geleerd over waar ik over na moet denken als ik met funnels start én over hoe ik dit in de praktijk implementeer. Mijn angst voor de techniek is verdwenen; sterker nog, ik kijk ernaar uit om het in praktijk te brengen!

De opbouw van de training is heel logisch en doordat de training in modules zijn opgedeeld, die op hun beurt weer in logische blokken zijn onderverdeeld, blijft het overzichtelijk. In betrekkelijk korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Handig is het werkboek dat je bij iedere module uit kunt printen. Zo zijn mijn aantekeningen lekker geordend.

Als je kunt lezen en luisteren, kun je deze training volgen. Het is nergens onnodig ingewikkeld gemaakt, heerlijk.

Ik heb het online plus programma gevolgd in combinatie met de support. De live Zoomcalls waren super handig om specifieke vragen te kunnen stellen.

Ik durf straks zelf aan de slag met het implementeren van mijn funnels in mijn website. Ik ben handig, maar zeker geen techneut, dus daar had ik voorafgaand aan de training erge twijfels over. Met alle uitleg in de filmpjes, die echt stap-voor-stap wordt toegelicht, kan ik nu prima uit de voeten.

Ik zou deze online training zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Ik vind dat je voor dit bedrag een schat aan waarde weggeeft. En of je nu technisch bent aangelegd of niet: iedereen kan dit volgen en toepassen. Zo kun je voor een heel aantrekkelijk bedrag je online marketing een flink aantal levels upgraden! Mijn funnelvrees is voorbij en ik snap nu veel beter waarom Anouk funnels zo leuk vindt 🙂

Irene Duinhoven

Eigenaar, Regelbrein

Ik wilde graag meer inzicht in hoe ik een automatisering op kan zetten en hoe ik in beeld kom bij mijn “ideale” klant. Daarom heb ik het online plus programma in combinatie met de coaching van Anouk aangeschaft.

Dank zij deze training heb ik mijn doelgroep nog meer verfijnd. Want ik heb nu geleerd dat dat de basis van alles is. Anders schiet je met hagel. En ik kan zelf een funnel inrichten.

Ik vond de inhoud van de training overzichtelijk en met behulp van de filmpjes wordt het duidelijk uitgelegd. Als je de theorie nog niet helemaal snapt, kijk je het filmpje gewoon nog een keer. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Bijvoorbeeld waarom ik een aparte landingspagina moet maken voor mijn lead magnet.

Ik vond het prettig hoe Anouk snel antwoord gaf op extra vragen. Deskundig, vriendelijk en toegankelijk.

Ik zou de begeleiding tijdens de Zoom calls zeker willen aanbevelen, ook omdat het opgenomen wordt als je er niet zelf bij kunt zijn. Persoonlijk vind ik dat live deelname het meeste oplevert maar dat is niet altijd mogelijk. Het is wel belangrijk dat je zelf vragen inbrengt.

De technische implementatie met de stap voor stap uitleg is absoluut goed te doen. Nou vind ik het zelf ook leuk om nieuwe technische dingen uit te proberen. Maar volgens mij als je daar wat meer weerstand tegen hebt, lukt het ook met de duidelijke uitleg in de video’s.

Ik zou deze online training aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ik van mening ben dat je als ondernemer tenminste een basis begrip moet hebben van hoe online marketing werkt en welke technieken, programma’s je daarvoor kunt inzetten. Je kunt het daarna altijd uitbesteden, maar het geeft je een veel betere onderhandelingspositie als je weet waar je het over hebt.
Het opzetten van een basis funnel is heel goed te doen met de uitleg en tips van Anouk.

Anke Visser

Eigenaar, Leef je Vrijheid

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.