online marketing strategie sessie

Online Marketing Strategie Sessie

In één dag jouw unieke online marketing fundament!
Ja, ik wil een Strategie Sessie!

Ben jij een ondernemer die:

N

online een te gekke dienst of product aanbiedt?

N

meer klanten aan wil trekken op een waardevolle en betrokken manier?

N

graag zou willen dat je klant jou vindt vanwege jouw kennis en waarde?

N

stap voor stap wil werken aan ECHT resultaat?

Online Marketing Strategie Sessie

 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je volgt webinar na webinar, leest marketingboeken en luistert podcasts. Maar wanneer je over wilt gaan tot actie komt er niks. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen.

Hoe ontwerp je nu een duidelijk online fundament voor je business? Met een unieke boodschap van jou. En dan graag ook nog eentje die je ideale klant aantrekt. Je echte ideale klant die staat te trappelen om met jou te werken.

Ik help je graag met een 1-op-1 Strategie Sessie, waarin we een compleet op maat gemaakt online marketingsysteem ontwerpen. Gebaseerd op jou, jouw ideale klant, je dienst en jouw unieke boodschap. Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Ik ben juist nieuwsgierig naar wat jou drijft als ondernemer. Wat is jouw verhaal?

Met mijn stap-voor-stap Let’s get Leads-methode ontwerpen we samen tijdens 1 live dag een online marketing plan met duidelijke actiepunten voor jouw bedrijf. Eentje die zorgt voor nieuwe leads, ook als jij niet aan het werk bent.

In 1 dag! Dit scheelt jou maanden tijd, energie en frustratie. Tijd die jij vervolgens kunt besteden aan je klanten!

Voorafgaand aan deze Strategie Sessie vindt een kennismakingsgesprek plaats. Het is voor mij belangrijk om je bedrijf goed te leren kennen, zo kan ik jou van de beste adviezen voorzien.

Vervolgens plannen we 1 dag waarop we samen aan de slag gaan. We duiken flink de diepte in. De Strategie Sessie vindt plaats op een locatie die handig is voor ons allebei. Vaak is dat een locatie die geografisch tussen ons in ligt. Daar komen we wel uit!

We kijken naar jouw ideale klant en naar jouw aanbod. In hoeverre sluit jouw aanbod naadloos aan op de behoefte van jouw klant?

We bepalen je contentstrategie en je leert hoe je jouw bestaande (en nieuw te maken) content maximaal kunt inzetten, zoel voor social media, e-mailmarketing en SEO. 

We ontwerpen een mooie en passende klantreis en ik leer je hoe je e-mailmarketing inzet om waardevolle content te sturen naar de juiste potentiële klanten op het juiste moment in de klantreis. Je krijgt de hele dag volop tips hoe je je website en online kanalen voor je kunt laten werken.

Na onze Sessie tover ik alle input om in een praktisch online marketing plan vol concrete acties. Want alleen actie zorgt voor resultaat!

Dank voor de geweldige strategiesessie vandaag Anouk!

Nadat we de afgelopen jaren lang veel verschillende producten, bedrijven en funnels hadden neergezet, concludeerden we dat het echt hoog tijd was om eens goed te kijken naar wat we allemaal hadden staan en hoe we het eigenlijk wilden.

Na een gedegen voorbereiding van jouw kant (waarin je al onze funnels hebt geanalyseerd) hebben we vandaag met jou tijdens de Strategie Sessie met onze bedrijfsstrategie als uitgangspunt een plan gemaakt. Daar zijn geweldig veel mooie, verhelderende en slimme ideeën uitgekomen.

Er is werk aan de winkel, maar we hebben vandaag de basis gelegd voor meer rust in de funnels en meer winst uit de funnels. Dank!

Femke Hogema

Auteur, ondernemer, spreker

Het was weer heel fijn om samen met Anouk onze online marketing strategie onder de loep te nemen en aan te scherpen, in haar online marketing strategiesessie!

Bevlogen, altijd vrolijk, begrijpt de uitdagingen, ons meenemend langs logische opvolgende stappen en helpt bij het maken van keuzes. Lekker pragmatisch en concreet!

@Anouk, dank weer voor al je enthousiasme. We kunnen weer mooie verdere stappen maken hiermee!

Lisette Weersink

Eigenaar, SPRING TODAY

Ik heb een Strategie Sessie bij Anouk van Let’s get Leads aangevraagd, omdat ik nog geen goedlopende funnel had. Wel een gratis weggever, maar die leidde tot niets. Mensen kwamen automatisch op mijn e-mail lijst, maar ik had dus verder niks ingericht. Hierdoor hielp ik de ondernemers die mijn weggever aanvroegen niet goed verder met het onderwerp waar ze meer over wilden weten. Zonde!

De dag heeft mij twee uitgewerkte funnels opgeleverd, inzicht in een mogelijk nieuw aanbod en we hebben mijn bestaande aanbod beter ingericht. De Strategie Sessie heeft mij eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik had verwacht!

Anouk denkt lekker out-of-the box mee. Ze wil de funnel graag overzichtelijk houden, met de nadruk op waarde leveren. Anouk gaf mij de ruimte om op nieuwe inzichten te komen voor mijn bestaande aanbod. Heerlijk!

Ze denkt mee over het technisch inrichten van de funnels. In mijn geval een hele puzzel, maar we zijn er goed uitgekomen! Dat helpt mij weer met het implementeren 🙂

Het volgen van het logische stappenplan zorgde ervoor dat het maximale uit de dag gehaald kon worden. Fijn!

Ik zal de Strategie Sessie zeker aanbevelen. Ik denk namelijk dat heel veel ondernemers dit nog helemaal niet op orde hebben. Het hebben van een gratis weggever, die mensen naar je hoofdlijst leidt is namelijk geen funnel. Een goedlopende funnel gaat jouw zonder extra inspanning meer omzet opleveren.

Masja Slootweg

LinkedIn-expert en ondernemerscoach

Jouw resultaat:

N

een unieke online marketing strategie, op maat gemaakt voor JOU

N

jouw online fundament staat als een huis

N

resultaat: online groei door een duidelijke online strategie

Wij wilden graag een eerste marketing funnel ontwerpen en besloten daarom een Strategie Sessie met Anouk in te plannen. De dag heeft ons concreet een ontwerp opgeleverd voor onze beide te bereiken doelgroepen. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan!

Anouk is helpend, enthousiast, begeleidend en verklarend. Ze is niet bang om -indien nodig – te confronteren, om daarmee het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Ik had al veel gehoord over het mail programma ActiveCampaign. Wij wilden hier graag mee aan de slag. Anouk heeft ons tijdens de Strategie Sessie voorbeelden kunnen laten zien van werkende campagnes. Wij hebben meteen besloten over te stappen van ons huidige mail systeem naar ActiveCampaign.

Ik zou de Strategie Sessie zeker aanbevelen, omdat het opzetten van een goede funnel jouw klanten de mogelijkheid geeft laagdrempelig kennis te maken met jou en jouw aanbod. Om vervolgens een relatie op te bouwen. Dus extra omzet, extra effect.

Ben Vissers

Mede eigenaar, Vissers & Werkman

Met een stevig FUNDAMENT heb jij het succes van jouw bedrijf in eigen handen.

Ja, ik gun mijn bedrijf zo'n boost!
Wat houdt de Let's get Leads-methode in?

Een succesvolle online marketing strategie bestaat voor mij uit 6 pijlers. Samen zorgen ze er voor dat jij resultaat behaalt in plaats van een hoop frustratie. Tijdens onze Online Marketing Strategie Sessie behandelen we alle 6 de pijlers. Je zal merken dat jij meer aandacht wil besteden aan de ene pijler en minder bij de andere. Onze sessie is geheel op maat gemaakt, dus hier is alle ruimte voor. Informatie over de 6 pijlers vind je hier.

Waar vindt de Strategie Sessie plaats?

Ik plan de Sessie in overleg met jou op een strategisch handige plek voor ons allebei. Dit gaat altijd in overleg. 

Wanneer ontvang ik mijn volledige online marketing plan?

Na onze sessie tover ik alle output om in een praktisch online marketing ACTIEplan op maat. Je ontvangt dit plan met actiepunten binnen 1 week van mij in je mail.

Kan ik zelf aan de slag met het online marketing plan?

Ja zeker. Ik sta bekend om mijn Jip&Janneke taal en dus heldere uitleg. Je kunt zelf aan de slag met al je acties. Mocht je toch onduidelijkheden tegenkomen kun je mij altijd per mail bereiken op anouk@letsgetleads.nl.

Kan ik mijn online marketing acties ook uitbesteden aan jou?

Ik ondersteun ZZP-ers en kleine bedrijven met uitvoerende taken rondom online marketing. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.