Online Marketing Strategie Sessie

In één dag jouw unieke online marketing fundament!
Ja, ik wil een Strategie Sessie!

Ben jij een ondernemer die:

N

online een dienst of product aanbiedt?

N

meer klanten aan wil trekken op een waardevolle en betrokken manier?

N

graag zou willen dat je klant jou vindt vanwege jouw kennis en waarde?

N

stap voor stap wil werken aan ECHT resultaat?

Online Marketing Strategie Sessie

 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je volgt webinar na webinar, leest marketingboeken en luistert podcasts. Maar wanneer je over wilt gaan tot actie komt er niks. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen.

Hoe ontwerp je nu een duidelijk online fundament voor je business? En dan graag ook nog eentje die je ideale klant aantrekt. Je echte ideale klant die staat te trappelen om met jou te werken.

Ik help je graag met een 1-op-1 Strategie Sessie, waarin we een compleet op maat gemaakt online marketingsysteem ontwerpen. Gebaseerd op jou, jouw ideale klant, je dienst en jouw unieke boodschap. Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Ik ben juist nieuwsgierig naar wat jou drijft als ondernemer. Wat is jouw verhaal? 

Met mijn stap-voor-stap Let’s get Leads-methode ontwerpen we samen tijdens 1 live dag een online marketing plan met duidelijke actiepunten voor jouw bedrijf. Eentje die zorgt voor nieuwe leads, ook als jij niet aan het werk bent.

In 1 dag! Dit scheelt jou maanden tijd, energie en frustratie. Tijd die jij vervolgens kunt besteden aan je klanten!

Voorafgaand aan deze Strategie Sessie vindt een online intake plaats. Het is voor mij belangrijk om je bedrijf goed te leren kennen, zo kan ik jou van de beste adviezen voorzien.

Vervolgens plannen we 1dag waarop we samen aan de slag gaan. We duiken flink de diepte in. De Strategie Sessie vindt plaats op mijn kantoor in Uden (op veilige afstand van 1,5 meter).

We kijken naar jouw ideale klant en naar jouw aanbod. In hoeverre sluit jouw aanbod naadloos aan op de behoefte van jouw klant?

We bepalen je contentstrategie en je leert hoe je jouw bestaande (en nieuw te maken) content maximaal kunt inzetten, steeds weer opnieuw. Ook leer ik je hoe je e-mailmarketing inzet om waardevolle content te sturen naar de juiste potentiële klanten op het juiste moment in de klantreis. Ik geef je tips hoe je je website en online kanalen voor je kunt laten werken.

Na onze Sessie tover ik de output om in een volledig online marketing plan voor jouw bedrijf! 

Dank voor de geweldige strategiesessie vandaag Anouk!

Nadat we de afgelopen jaren lang veel verschillende producten, bedrijven en funnels hadden neergezet, concludeerden we dat het echt hoog tijd was om eens goed te kijken naar wat we allemaal hadden staan en hoe we het eigenlijk wilden.

Na een gedegen voorbereiding van jouw kant (waarin je al onze funnels hebt geanalyseerd) hebben we vandaag met jou tijdens de Strategie Sessie met onze bedrijfsstrategie als uitgangspunt een plan gemaakt. Daar zijn geweldig veel mooie, verhelderende en slimme ideeën uitgekomen.

Er is werk aan de winkel, maar we hebben vandaag de basis gelegd voor meer rust in de funnels en meer winst uit de funnels. Dank!

Femke Hogema

Auteur, ondernemer, spreker

Ik heb een Strategie Sessie bij Anouk van Let’s get Leads aangevraagd, omdat ik nog geen goedlopende funnel had. Wel een gratis weggever, maar die leidde tot niets. Mensen kwamen automatisch op mijn e-mail lijst, maar ik had dus verder niks ingericht. Hierdoor hielp ik de ondernemers die mijn weggever aanvroegen niet goed verder met het onderwerp waar ze meer over wilden weten. Zonde!

De dag heeft mij twee uitgewerkte funnels opgeleverd, inzicht in een mogelijk nieuw aanbod en we hebben mijn bestaande aanbod beter ingericht. De Strategie Sessie heeft mij eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik had verwacht!

Anouk denkt lekker out-of-the box mee. Ze wil de funnel graag overzichtelijk houden, met de nadruk op waarde leveren. Anouk gaf mij de ruimte om op nieuwe inzichten te komen voor mijn bestaande aanbod. Heerlijk!

Ze denkt mee over het technisch inrichten van de funnels. In mijn geval een hele puzzel, maar we zijn er goed uitgekomen! Dat helpt mij weer met het implementeren 🙂

Het volgen van het logische stappenplan zorgde ervoor dat het maximale uit de dag gehaald kon worden. Fijn!

Ik zal de Strategie Sessie zeker aanbevelen. Ik denk namelijk dat heel veel ondernemers dit nog helemaal niet op orde hebben. Het hebben van een gratis weggever, die mensen naar je hoofdlijst leidt is namelijk geen funnel. Een goedlopende funnel gaat jouw zonder extra inspanning meer omzet opleveren.

Masja Slootweg

LinkedIn-expert en ondernemerscoach

Jouw resultaat:

N

een unieke online marketing strategie, op maat gemaakt voor JOU

N

jouw online fundament staat als een huis

N

resultaat: meer omzet en meer vrijheid in je bedrijf

Wij wilden graag een eerste marketing funnel ontwerpen en besloten daarom een Strategie Sessie met Anouk in te plannen. De dag heeft ons concreet een ontwerp opgeleverd voor onze beide te bereiken doelgroepen. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan!

Anouk is helpend, enthousiast, begeleidend en verklarend. Ze is niet bang om -indien nodig – te confronteren, om daarmee het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Ik had al veel gehoord over het mail programma ActiveCampaign. Wij wilden hier graag mee aan de slag. Anouk heeft ons tijdens de Strategie Sessie voorbeelden kunnen laten zien van werkende campagnes. Wij hebben meteen besloten over te stappen van ons huidige mail systeem naar ActiveCampaign.

Ik zou de Strategie Sessie zeker aanbevelen, omdat het opzetten van een goede funnel jouw klanten de mogelijkheid geeft laagdrempelig kennis te maken met jou en jouw aanbod. Om vervolgens een relatie op te bouwen. Dus extra omzet, extra effect.

Ben Vissers

Mede eigenaar, Vissers & Werkman

Met een stevig FUNDAMENT heb jij het succes van jouw bedrijf in eigen handen.

Ja, ik gun mijn bedrijf zo'n boost!
Wat houdt de Let's get Leads-methode in?

Een succesvolle online marketing strategie bestaat voor mij uit 5 pijlers. Samen zorgen deze 5 pijlers er voor dat jij resultaat behaalt in plaats van een hoop frustratie. Tijdens onze Online Marketing Strategie Sessie behandelen we alle 5 de pijlers. Je zal merken dat jij meer aandacht wil besteden aan de ene pijler en minder bij de andere. Onze sessie is geheel op maat gemaakt, dus hier is alle ruimte voor. Informatie over de 5 pijlers vind je hier.

Wanneer ontvang ik mijn volledige online marketing plan?

Na onze sessie tover ik alle output om in een praktisch online marketing plan op maat. Je ontvangt dit plan met actiepunten binnen 2 weken van mij in je mail.

Kan ik zelf aan de slag met het online marketing plan?

Ja zeker. Ik sta bekend om mijn Jip&Janneke taal en dus heldere uitleg. Je kunt zelf aan de slag met al je acties. Mocht je toch onduidelijkheden tegenkomen kun je mij altijd per mail bereiken op anouk@letsgetleads.nl.

Kan ik mijn online marketing acties ook uitbesteden aan jou?

Nee, in mijn Let’s get Leads traject begeleid ik je wel heel graag met implementatie. Zie mij dan als je strategie- & implementatiecoach en online marketing Wikipedia . Ben je op zoek naar een VA? Dat kan ook. Laat het mij weten, ik denk graag met je mee.

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.