Strategie Sessie

In één dag een complete strategie!
Ja, ik wil een Strategie Sessie!

Ben jij een ondernemer die:

N

online een dienst, product of programma aanbiedt?

N

niet steeds met zijn/ haar product of dienst wil leuren?

N

meer klanten aan wil trekken op een waardevolle en betrokken manier?

N

graag zou willen dat jouw klant jou vindt vanwege jouw kennis en waarde?

Strategie Sessie

 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je volgt webinar na webinar, leest marketingboeken en luistert podcasts. Maar wanneer je over wilt gaan tot actie komt er niks. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen.

Hoe ontwerp je nu een duidelijk online fundament voor je business? En dan graag ook nog eentje die je ideale klant aantrekt. Je echte ideale klant die staat te trappelen om met jou te werken.

Ik help je graag! Plan een 1-op-1 Strategie Sessie!

Met mijn stap-voor-stap methode ‘Trek online je klant aan!’ ontwerpen we samen in 2 dagdelen een online marketing machine voor jouw bedrijf. Eentje die continu zorgt voor nieuwe leads, ook als jij niet aan het werk bent.

In 2 dagdelen! Dit scheelt jou maanden tijd en energie. Tijd die jij vervolgens kunt besteden aan jouw klanten!

Voorafgaand aan deze Strategie Sessie vindt een online intake plaats. Het is voor mij belangrijk om jouw bedrijf goed te leren kennen, zo kan ik jou van de beste adviezen voorzien!

Vervolgens plannen we twee dagdelen waarop we samen online (via Zoom) aan de slag gaan. We duiken flink de diepte in.

We kijken naar jouw ideale klant en naar jouw aanbod. In hoeverre sluit jouw aanbod aan op de problemen van jouw klant?

We bekijken jouw contentstrategie en je leert hoe je jouw bestaande (en nieuw te maken) content maximaal kunt inzetten, steeds weer opnieuw. Tevens leer je hoe je waardevolle content kunt sturen naar de juiste potentiële klanten op het juiste moment in de klantreis.

Waar bevinden jouw potentiële klanten zich? Je leert strategieën hoe je verkeer stuurt richting jouw funnel. En vervolgens hebben we het over hoe je een waardevolle relatie opbouwt met jouw potentiële klanten, zodat ze uiteindelijk overgaan tot aankoop.

Jij kunt vervolgens met een volledig online marketing plan aan de slag!

Ik heb een Strategie Sessie bij Anouk van Let’s get Leads aangevraagd, omdat ik nog geen goedlopende funnel had. Wel een gratis weggever, maar die leidde tot niets. Mensen kwamen automatisch op mijn e-mail lijst, maar ik had dus verder niks ingericht. Hierdoor hielp ik de ondernemers die mijn weggever aanvroegen niet goed verder met het onderwerp waar ze meer over wilden weten. Zonde!

De dag heeft mij twee uitgewerkte funnels opgeleverd, inzicht in een mogelijk nieuw aanbod en we hebben mijn bestaande aanbod beter ingericht. De Strategie Sessie heeft mij eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik had verwacht!

Anouk denkt lekker out-of-the box mee. Ze wil de funnel graag overzichtelijk houden, met de nadruk op waarde leveren. Anouk gaf mij de ruimte om op nieuwe inzichten te komen voor mijn bestaande aanbod. Heerlijk!

Ze denkt mee over het technisch inrichten van de funnels. In mijn geval een hele puzzel, maar we zijn er goed uitgekomen! Dat helpt mij weer met het implementeren 🙂

Het volgen van het logische stappenplan zorgde ervoor dat het maximale uit de dag gehaald kon worden. Fijn!

Ik zal de Strategie Sessie zeker aanbevelen. Ik denk namelijk dat heel veel ondernemers dit nog helemaal niet op orde hebben. Het hebben van een gratis weggever, die mensen naar je hoofdlijst leidt is namelijk geen funnel. Een goedlopende funnel gaat jouw zonder extra inspanning meer omzet opleveren.

Masja Slootweg

Eigenaar, Socialmet

Jouw resultaat:

N

jouw online fundament staat als een huis!

N

je weet precie wat je te doen staat om jouw leadmachine aan te zetten!

N

resultaat: meer omzet en meer vrijheid in je bedrijf

Wij wilden graag een eerste marketing funnel ontwerpen en besloten daarom een Strategie Sessie met Anouk in te plannen. De dag heeft ons concreet een ontwerp opgeleverd voor onze beide te bereiken doelgroepen. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan!

Anouk is helpend, enthousiast, begeleidend en verklarend. Ze is niet bang om -indien nodig – te confronteren, om daarmee het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Ik had al veel gehoord over het mail programma ActiveCampaign. Wij wilden hier graag mee aan de slag. Anouk heeft ons tijdens de Strategie Sessie voorbeelden kunnen laten zien van werkende campagnes. Wij hebben meteen besloten over te stappen van ons huidige mail systeem naar ActiveCampaign.

Ik zou de Strategie Sessie zeker aanbevelen, omdat het opzetten van een goede funnel jouw klanten de mogelijkheid geeft laagdrempelig kennis te maken met jou en jouw aanbod. Om vervolgens een relatie op te bouwen. Dus extra omzet, extra effect.

Ben Vissers

Mede eigenaar, Vissers & Werkman

Met een stevig FUNDAMENT heb jij het succes van jouw bedrijf in eigen handen.

Ja, ik gun mijn bedrijf zo'n boost!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.