Wil jij succesvol zijn online dan moet je weten hoe je continu nieuwe potentiële klanten aantrekt. En hoe je van deze potentiële klanten betalende klanten maakt. Want zonder potentiële klanten, geen sales. En zonder sales, geen business.

Dus sla je aan het bloggen, vloggen en andere gekkigheid. Je moet content creëren. En daarmee haal jij nieuwe potentiële klanten naar je website. Op jouw website staat jouw aanbod en dat moet immers verkocht worden.

Maar wist je dat 99% van jouw nieuwe website bezoekers nog helemaal niet klaar is om over te gaan tot koop?

Jouw potentiële klant wil jou eerst leren kennen (know), kijken of er een klik is tussen jullie (like) en vervolgens zeker weten dat jij de juiste persoon bent om hem/ haar te helpen (trust).

Je wilt dus een verbinding met jouw potentiële klant. Je wilt hem blijven volgen in zijn klantreis. En hoe fijn is het dan dat je dit kunt automatiseren met een funnel?

Aan het begin van een goed ontworpen funnel zorg je ervoor dat jouw potentiële klant zijn naam en e-mailadres achterlaat op jouw website. Deze gegevens gebruik jij vervolgens om door middel van e-mailmarketing waardevolle informatie toe te sturen. Informatie die precies aansluit bij de problemen van jouw ideale klant. Informatie waar jouw klant echt op zit te wachten.

Maar hoe zorg je er nu voor dat hij zijn naam en e-mailadres achterlaat? Dat doe je met een waardevolle weggever. Op jouw website biedt je een waardevol stuk content aan – bijvoorbeeld een werkboek, 10 tips, een checklist – in ruil voor een naam en e-mailadres. Deze weggever gaat in op het probleem van jouw ideale klant en lost een stukje van dit probleem op.

Met aanvragen van zo’n weggever start deze funnel. Het is het begin van een waardevolle relatie met jouw nieuwe potentiële klant. En ook de start van het proces om van deze potentiële klant een betalende klant te maken. Want dat willen we natuurlijk!!

Wil jij ook online een constante en geautomatiseerde stroom van potentiële klanten voor jouw business creëren? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Zie jij door de bomen het bos niet meer? Laat mij jou helpen. Ik heb een template voor jou gemaakt met een stappenplan. Zo creëer jij een op-maat-gemaakte funnel voor jouw business! Je kunt de template hier aanvragen.

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.