“Anouk, ik heb echt van alles geprobeerd. Ik heb zo’n Reel gedaan op Instagram en was een paar keer live op Facebook. Ik ben als een dolle aan het bloggen en begon aan een podcast. Het ligt echt niet aan mij. Ik probeer van alles…”

Zomaar een ondernemer die ik vorige week sprak. Zij weet dat ze online zichtbaar moet zijn om haar bereik te vergroten. Om haar vijver te blijven vullen, zeg maar. Haar warme relaties zijn wel een beetje “op”.

Herkenbaar voor je? Je ziet ook volop kansen online. En springt overal in. Je volgt webinars van diverse marketing goeroes, leest allerlei boeken en bent er klaar voor.

Gooit alle online kanalen open, website live en dan…. staat het echt leven weer voor de deur. Het echte leven met je eigen bedrijf. Je volle agenda. Je eigen klanten. Je eigen vakkennis op peil houden. En dan hebben we het nog niet over de huidige uitdagingen die we er dankzij Corona bij hebben gekregen…

Je bent zeker niet alleen. Mag ik je een tip geven? Begin eens met het bedenken van een plan. Wat wil je precies bereiken met je online activiteiten? Welk aanbod wil je promoten en wie wil je precies bereiken? Hoeveel tijd heb je beschikbaar om hiermee aan de slag te gaan en wat kun en wil je in die tijd doen?

Lieve ondernemer, je hebt een strategie nodig. Een strategie die je als leidraad kunt gebruiken. Zodat je niet verdrinkt in alle kansen en van links naar rechts schiet. En uiteindelijk dus niets bereikt…. Zo zonde!

Ik kan je daarbij helpen. Sinds kort geef ik weer live (1-op-1 en op gepaste afstand) Strategie Sessies bij mij op kantoor in Uden. In het pand hebben we voldoende grote ruimtes waar workshops en sessies op gepaste afstand gehouden worden. Je bent van harte welkom!

Tijdens zo’n Strategie Sessie ontwerpen we een op maat gemaakte online marketing strategie. Gebaseerd op jou, jouw ideale klant, je dienst en jouw unieke boodschap. Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Ik ben juist nieuwsgierig naar wat jou drijft als ondernemer. Wat is jouw verhaal?

Na onze Sessie tover ik de output om in een volledig online marketing plan voor jouw bedrijf! Jij kunt er vervolgens voor kiezen de implementatie bij mij neer te leggen of zelf aan de slag te gaan.

Je online marketing wordt eindelijk leuk. En is vol te houden. Je weet dat je fundering staat als een huis en dat ‘ie past bij waar jij blij van wordt.

Wil je meer weten over de Strategie Sessie, klik hier. Twijfel je of deze Sessie past bij jouw behoefte op dit moment? Plan dan hier een gesprek met me in. Ik denk graag met je mee.

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.