…deel ik graag iets uit mijn privé-leven. Iedereen kent mij als zakelijk, misschien soms zelfs een tikkeltje afstandelijk. Mijn coach zegt altijd dat ik meer van mijn leven moet laten zien, meer moet delen. Maar dat vind ik best lastig. Sommige dingen zijn gewoon te privé, of niet relevant.

Maar afgelopen week heb ik in zo’n enorme rollercoaster gezeten. Eigenlijk nog steeds. Men zegt dat dingen in je leven gebeuren met een reden. Of zoiets. Of dat je er iets van moet leren. Ken je dat?

Nou, persoonlijk weet ik nog niet hoe ik later op deze situatie zal terug kijken. Maar ik heb wel iets geleerd, gevoeld…

Zoals velen van jullie weten was mijn broer ziek. Heel erg ziek. PSC, oftewel Primaire Scleroserende Cholangitis. Google er maar eens op. Geen pretje hoor. Moest uiteindelijk een nieuwe lever. Heel veel onderzoeken. Heel veel gesprekken. Verschillende ziekenhuisopnames. Heel veel spanning. Op de wachtlijst voor een donor lever. En dan begint het wachten, heel lang wachten.

Toen kwam 3 weken geleden het telefoontje. Je staat op de eerste plek op de wachtlijst voor een donor lever. Fantastisch! Maar ook o zo spannend. Want dat betekent 24/7 dienst. Telefoon in de hand, altijd. Op de eerste plaats super spannend voor hem. Maar ook voor mij. Ik was nl de taxichauffeur naar het ziekenhuis en back-up voor als hij de telefoon niet op zou nemen.

Afgelopen dinsdagochtend 1 uur werd er gebeld, er was een geschikte donor lever gevonden. Op naar Rotterdam, op naar een nieuw leven. Maar nou komt het. Elke arts, verpleegkundige of chirurg die je te spreken krijgt wijst je erop dat er een kans bestaat dat de donor lever niet goed genoeg is. Dat de operatie elk moment stop gezet kan worden. Ook nadat de operatie al begonnen is. Super spannend dus!!

We hebben deze dag van minuut tot minuut beleefd. En elke minuut was even spannend. Tot 19 uur ‘s avonds. Operatie geslaagd!

Wat heb ik hier nu van geleerd zal je denken? Dat gezondheid het allerbelangrijkste is wat je hebt? Dat wachten lang duurt? Dat er veel te weinig donoren in Nederland geregistreerd staan? Ja, dat allemaal ook. Maar waar ik het nu over wil hebben, zijn jullie!

Wat hebben jullie meegeleefd! Niet alleen de afgelopen dagen, maar eigenlijk al maanden. Alle telefoontjes, appjes, belletjes, kaartjes en mailtjes. Echt niet normaal! Tuurlijk heb ik mijn lieve familie en vrienden om mij heen. Maar mijn zakelijke netwerk, mijn opdrachtgevers, collega’s, flamingo’s, lieve studiegenoten, masterminders. Echt niet normaal, wat heb ik een heerlijk netwerk verzameld. Zo prachtig om dit een keer te voelen! Zo dankbaar kanjers!!

Wij hebben weer hoop. Broer gaat stapje voor stapje vooruit, waarbij elke dag nog enorm spannend is. Maar deze drempel is genomen. En dankzij jullie was hij minder hoog!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.