Ik denk dat ze 2 jaar oud is. Ons buurmeisje op de camping in Spanje. Pas 2 jaar oud en nu al een meisje met mega impact. Als ze ‘s ochtends schuifelend op ons terrasje staat zegt ze zachtjes “Me llamo Gisele“.

Gisele. Ik vind die naam helemaal niet kloppen bij het Spaanse temperament dat zich verstopt in haar mollige lijfje. Wij noemen haar terrorbaby. Ik weet het, dat is echt heel onaardig. Maar wel de waarheid. ‘s Nachts (en vaak ook overdag) ontpopt dit schatje zich als een waar monster. Er komt een geluid uit haar waar ik zelfs een beetje respect voor heb. Mijn God, wat een volume. 

En nee, daar zit je echt niet op te wachten. Niet op je vakantie en niet in het dagelijks leven. En hoewel wij al enige tijd uit de baby’s, peuters en kleuters zijn, maak ik wel graag een bruggetje van het volume op onze camping naar het volume op social media en in mijn inbox.

Want wat wordt daar ook geschreeuwd. Soms nog meer dan anders. En ik ga daar soms van wiebelen. Van al dat aanbod. Al die meningen. Al die tips om het zus te doen. En morgen weer zo. En ik kan me voorstellen dat jij dat ook hebt. Dat online marketing soms overweldigend voelt. En dan bevries je. Weet je niet meer wat jouw bijdrage is. Jouw geluid. Of welke plek jij mag innemen.

En dus doe je maar niets. Je weet best dat je online zichtbaar moet zijn om met je doelgroep in contact te komen. Maar je weet gewoon even niet hoe. Welke manier bij jou past. Waar jij je goed bij voelt.

Als jij dit herkent en online marketing soms voelt als een worsteling, probeer dan eens dit. Trek je even terug uit de online wereld. Even een paar dagen geen LinkedIn, Instagram of welk sociaal kanaal dan ook voor jou. Even terug naar de kern. Naar je eigen geluid. Zorg dat de herrie gedimd wordt. Zorg dat het stil wordt in je hoofd. Want alleen als het stil is, hoor je je eigen geluid. En weet je welke richting je op wilt. En alleen als het stil is, maak je je eigen unieke content. Helemaal vanuit jezelf. Met je eigen boodschap.

PS: Die term terrorbaby hebben we alleen de eerste twee dagen gebruikt. Gisele maakte haar monsterlijke gedrag ‘s nachts overdag ruimschoots goed met haar schattige krulletjes, verlegen stemmetje en haar gulle lach. En niet te vergeten haar disco sneakertjes. Stiekem mis ik haar hier in Nederland best. Vanwege die sneakertjes dan hè 😉

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.