Struggle jij met de druk van elke keer weer content maken? Je weet dat je zichtbaar moet zijn om je bereik en je impact te vergroten en dat is ook echt wat je wil. Maar poeh, al dat werk! Elke keer weer opnieuw content maken. Bedenken waar je nu weer over gaat schrijven. Vervolgens onderzoek doen. Die knipperende cursor op je scherm. Het kost gewoon zoveel tijd. Kan dat niet anders?

Enter…. AI. Schrijven met hulp van AI (artificiële intelligentie) kan de perfecte oplossing voor je zijn. AI zorgt voor een revolutie in de wereld van contentmarketing en heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om snel en efficiënt geschreven content van hoge kwaliteit te produceren. Laten we eens kijken hoe AI drukke zzp-ers helpt om tijd te besparen EN geweldige inhoud te produceren.

Wat is schrijven met AI?

Schrijven met AI is een proces dat Kunstmatige Intelligentie (AI) technologie en natuurlijke taalverwerking (NLP) combineert om snel en gemakkelijk inhoud van hoge kwaliteit te creëren. Als jij de juiste aanwijzing geeft met betrekking tot de inhoud van je content en daarnaast zeer goed uitlegt voor wie je schrijft, ontwikkelt jouw AI tool supersnel unieke, relevante inhoud die past bij jouw stijl en toon.

Voordelen van schrijven met AI

Schrijven met AI biedt tientallen voordelen voor zzp-ers die tijd willen besparen en toch kwalitatieve inhoud willen creëren. Ik noem er een paar:

  1. Diepgaand en tijdrovend onderzoek voor je aan de slag kunt met je content is verleden tijd. AI maakt gebruik van krachtige databases met relevante informatie die kan worden gebruikt om in enkele seconden nauwkeurige inhoud te genereren.
  2. Je AI-tool begrijpt welke onderwerpen in jouw branche het belangrijkst zijn en zal zich bij het genereren van inhoud eerst op die onderwerpen richten.
  3. Je maakt met behulp van Kunstmatige Intelligentie content die echt aansluit bij je doelgroep, zonder dat je elke zin zelf handmatig hoeft uit te typen. Dit betekent meer boeiende blogs die beter aansluiten bij je lezers!
  4. Even geen inspiratie? In slechts enkele seconden tovert AI inspirerende titels voor je volgende stuk content tevoorschijn. Say goodbye to your writer’s block!
  5. Een tool als Jasper.ai maakt gebruik van je brand voice. Dat is jouw persoonlijke tone of voice die hij genereert uit de teksten van bijvoorbeeld je website. Hij zet jouw toon om in een brand voice en legt deze brand voice als een persoonlijk sausje over jouw AI teksten heen. Zo word je content nog persoonlijker.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn advies: probeer het zelf eens uit! En geef niet te snel op. Je zal echt even moeten oefenen met het geven van de juiste aanwijzingen. Ik werk met Jasper.ai en hoe vaker we samen aan de slag gaan, hoe beter Jasper mij begrijpt en hoe sterker mijn teksten worden. 

Hoe begin je met schrijven met AI

Beginnen met het creëren van content met AI is simpel! Alles wat je nodig hebt is een AI-aangedreven tool zoals Jasper.ai die geavanceerde NLP algoritmes gebruikt om de context te begrijpen en snel en effectief unieke inhoud te genereren. Als je begrijpt hoe Jasper.ai werkt en weet welke aanwijzingen je moet geven, hoef je alleen nog maar je gewenste onderwerp in te voeren en aan te geven voor wie je schrijft. Jasper doet de rest!

Vervolgens controleer je natuurlijk wel de gegenereerde tekst op juistheid, breng je eventuele wijzigingen aan (check altijd of de feiten in je tekst kloppen) EN (misschien wel het allerbelangrijkste) zorg je voor “de punten op de i” voor wat betreft je eigen tone of voice, voordat je je bericht publiceert.

Conclusie

Content creëren met AI kan een ontzettend nuttig hulpmiddel zijn voor drukke zzp-ers die geen tijd hebben voor diepgaand onderzoek of handmatige schrijfsessies elke dag. Door gebruik te maken van krachtige databases met informatie, gecombineerd met algoritmen voor natuurlijke taalverwerking, kunnen AI tools snel en gemakkelijk blogs van hoge kwaliteit genereren – zodat je meer tijd hebt om je te richten op andere aspecten van het runnen van een bedrijf, zoals het ontwikkelen van je marketingstrategie! Dus als je op zoek bent naar een manier om tijd te besparen en toch geweldige inhoud te produceren, probeer dan eens een tool als Jasper.ai (nospon).

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.