lets get leads traject

Coaching

1-op-1 Online Marketing Coaching
zodat jij online succesvol bent en blijft.
Ja, ik wil graag kennismaken!

Ben jij een dienstverlenende ondernemer die:

een prachtige missie hebt en niet kan wachten om deze te delen met de wereld?

niet meer wil schieten met losse flodders, maar marketing wil voeren vanuit een stevig fundament & consequente actie?

dat fundament ook geïmplementeerd heeft, online groei is onderweg en je wilt dit nu vasthouden?

online marketing wil inzetten op een manier die bij je past (en dat is niet per se de marketing die je om je heen ziet)?

inziet dat online succes niet alleen afhangt van een strakke strategie maar ook van de juiste mindset en energie?

1-op-1 begeleid wil worden door een online marketeer & holistisch therapeut in één?

Anouk is een online marketing specialist. Ik word altijd blij als ik samenwerk met Anouk. Haar enthousiasme is besmettelijk en stimuleert ook om stappen te zetten. Ze ziet je behoefte, kan (snel) schakelen, is flexibel, kan een duwtje geven op momenten dat het nodig is (bedankt nog!) en is scherp. De puntjes op ‘i’. Heel fijn!

Roderick Timmermans

Eigenaar, In2Coaching

Je hebt een prachtig bedrijf.
Eentje waar je de wereld echt een stukje mooier mee kunt maken.

Je wilt vol aan de slag met online marketing. Maar dan wel op een manier die bij je past. Je hebt een prachtplan klaarliggen waarin je de mooiste klantroute hebt ontworpen voor je meest ideale klant. Je website en online kanalen zijn er ook helemaal klaar voor, laat die leads maar komen! 

Maar je kent jezelf:

Je bent erg perfectionistisch en vindt het spannend om je content te delen met je doelgroep.

Je bent onzeker over de mening van anderen. En daarom wil je eigenlijk niet op social media.

Als je dan eens op social media kijkt, zie je je concurrenten en je denkt dat iedereen het beter doet dan jij.

Je hebt een haat-liefde verhouding met online zichtbaar zijn. Je weet wat het je oplevert, maar het kost je soms gewoon zoveel moeite. Elke keer weer die content. Hoe houdt je dat vol?

Je hebt moeite om in de juiste flow te blijven, een positieve mindset en energie ontbreken nog wel eens.

content kalender 2021

Lieve ondernemer, laten we het samen doen!

Doordat ik mijn kennis van online marketing combineer met holistische therapie, help ik jou om stappen te zetten en vol te houden. Op een fijne manier zonder (hard) te pushen. Om zo resultaat uit je marketing te halen op een manier die bij jou past en kloppend is voor jou.

Dit traject is voor jou als jij een duidelijk online marketingplan hebt (je weet wat je te doen staat) en je website en online kanalen zijn ingericht. Coaching is vooral gericht op jou, je mindset, energie en acties. Als online marketeer ben ik tijdens dit traject ook voor jou beschikbaar voor al je strategische en technische uitdagingen.

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

Kennismaking
Je wilt online stappen maken. En wilt dit niet alleen doen. Je wordt overspoeld door alle online adviezen en kennis. Je zoekt een partner die met je meedenkt. En die je bij de les houdt. Zodat je blijvend werkt aan groei. Tijdens een gesprek van een half uur in Zoom maken we kennis met elkaar. Klik hier om meteen een afspraak te maken.

4. Richt je website en online kanalen in.

Kick off call
We gaan aan de slag! Tijdens een Zoomcall ontwerpen we op basis van jouw Online Marketing Plan een 12-wekenplan met duidelijke prioriteiten, doelen en actiepunten. Zo weet jij wat je te doen staat. En ik weet hoe ik jou scherp kan houden. 

Coachingscalls
We plannen 1 x per 2 weken een coachingscall in. Centraal tijdens deze calls staat je accountability. Wat heb je gedaan, wat is gelukt? Maar ik wil ook weten wat niet is gelukt. Liep je ergens tegenaan. Mindset, energie, actie; waar heb je hulp bij nodig?

Content Continu
Elke woensdagochtend (niet in de schoolvakanties) tussen 9 – 11 uur werk ik aan mijn content in Zoom. Je kunt inloggen en dan werken we samen. Ik werk aan mijn content, jij aan de jouwe. Zeker voor ondernemers waar het creëren van content altijd weer onderaan het to-dolijstje verschijnt is dit een MUST! Een vaste ochtend per week aan je content werken gaat het verschil maken in je online zichtbaarheid.

Persoonlijke cheerleader
Tijdens dit traject ben ik jouw steun en toeverlaat. Ik sta via mail met je in contact en stand-by voor vragen, advies en coaching. Ook voor strategische en technische uitdagingen (denk aan je website, ActiveCampaign, SocialBee etc). En ik beantwoord op werkdagen je vragen binnen 48 uur. Wel zo fijn.

Mindset + energie + acties = online marketing waar je WEL blij van wordt

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Resultaat:

Online marketing voelt niet meer als een MOETJE en pas op, want straks ga je marketing nog leuk vinden ook .

Je bent trots op je bedrijf en dit straal je uit, zowel offline als online.

Je voelt je zelfverzekerd over wat je aan het doen bent en kunt al die stemmetjes in je hoofd vaarwel zeggen.

Meer leads, meer klanten, meer omzet!

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik een enorm vertrouwen had in haar kennis en kunde. We hebben heel plezierig samengewerkt. Het was een leerzaam traject, ik kan nu zelfstandig aan de slag met het maken van funnels op welke manier dan ook.

Anouk, dank je wel voor al je geduld en het steeds weer moeten uitleggen en het wachten tot ik klaar was voor de volgende stap. Dank je wel voor alle uitleg, zodat ik nu zelf aan de slag kan.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef je Passie

Wat is het verschil tussen dit Coaching traject en het Implementatie traject?

Succes in je online marketing bestaat uit 3 stappen:

Stap 1. Je hebt een goede strategie nodig, een plan dat op maat gemaakt is voor jou, je ideale klant en je aanbod. Hiervoor bied ik de Strategie Sessie aan.

Stap 2. Je plan mag vervolgens geïmplementeerd worden. Je website ingericht met teksten waardoor jouw ideale klant zich meer dan welkom voelt. Je aanbod gepresenteerd op een duidelijke, logische en aantrekkelijke manier op je website. Je online kanalen gereed. Je weggever klaar om verzonden te worden en je e-mail marketing op orde. Je contentplan klaar op een manier die haalbaar voelt voor jou. Werk aan de winkel dus 🙂 Hiervoor bied ik het Let’s get Leads traject aan. De nadruk tijdens dit traject ligt op implementatie.

Stap 3. Alles staat klaar, laat de leads maar komen! In het Coachingstraject help ik je om accountable te blijven en content te blijven maken. En te zorgen dat je succesvol en happy blijft in online land. De nadruk ligt op jou, je mindset en gedrag. Nuchtere coaching met een holistisch tintje.
Ik ga er tijdens dit Coachingstraject dus vanuit dat je je Online Marketing Strategie duidelijk hebt. Zo niet, verwijs ik je eerst door naar de Strategie Sessie

Je kunt bij mij losse stappen afnemen, dan begin je met de Strategie Sessie, dan volgt het Let’s get Leads traject en dan het Coachingstraject. Of je gaat voor groei, beseft dat online marketing een lange termijn investering is en gaat de commitment aan om 6 maanden met elkaar samen te werken voor jouw online groei. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Verdien ik mijn investering wel terug?

Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Je wilt wel, maar je doet niet. En dat is zo zonde. Niet alleen voor jezelf en je eigen capaciteiten (je verdient het), maar wat denk je van je klanten? Zij verdienen jouw aanbod en dat zien ze nu niet of amper. 

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.