Let's get Leads Traject

Hét 1-op-1 programma waarin we samen jouw online strategie ontwerpen EN implementeren.
Ja, ik wil graag kennismaken!

Ben jij een ondernemer die:

N

online een dienst, product of programma aanbiedt?

N

online marketing wil inzetten om continu nieuwe klanten aan te trekken?

N

wil werken met een online marketing strategie die bij jou past(en dat is niet per se datgene wat je om je heen ziet)?

N

1-op-1 begeleid wil worden met strategie en implementatie?

Zonder leads, geen klanten…
Zonder klanten, geen business…

Wist je dat 99% van jouw nieuwe website bezoekers nog helemaal niet klaar is om over te gaan tot conversie? Jouw potentiële klant wil jou eerst leren kennen (know), kijken of er een klik is tussen jullie (like) en vervolgens zeker weten dat jij de juiste persoon bent om hem/ haar te helpen (trust).

Je hebt een duidelijke online marketing strategie nodig! Een goed ontworpen strategie helpt jou de juiste potentiële klanten aan te trekken. En om van deze potentiële klanten betalende klanten te maken. 

Maar…

– je wordt er gek van om alles zelf uit te moeten zoeken

– je hebt al ontzettend veel webinars bekeken en online marketing boeken gelezen,
maar implementeren komt er niet van

– je zoekt één partner waarmee je stap voor stap je online marketing strategie ontwerpt en implementeert, zodat je na dit traject ook daadwerkelijk resultaat ziet.

– jij bent klaar voor ACTIE!

Lieve ondernemer, dat kan nu!

In dit Let’s get Leads Traject vertalen we jouw unieke boodschap, klant en aanbod naar een strategie die werkt. En we richten je website en online kanalen zo in dat ze je gaan helpen op een manier die bij jou past.

Ik begeleid je gedurende het hele traject en denk positief kritisch mee met je plannen.
Stap voor stap bouw je je eigen op maat gemaakte strategie.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Kennismaking
Je wilt online stappen maken. En wilt dit niet alleen doen. Je wordt overspoeld door alle online adviezen en kennis. Je zoekt een partner die met je meedenkt. En die je bij de les houdt. Zodat je blijvend werkt aan groei. Tijdens een virtueel gesprek in Zoom maken we kennis met elkaar. We gaan intensief contact hebben, wel zo fijn als we een klik hebben samen! Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Strategie Sessie
We gaan aan de slag! We plannen 1 dag in waarin we mijn 5-stappen-methode in zijn geheel doorlopen, zodat we genoeg input hebben voor jouw op maat gemaakte online strategie voor jouw bedrijf.

Plan van Aanpak
Na onze Strategie Sessie tover ik alle input om in een praktisch online marketing plan voor jouw bedrijf. Ik zet alle actiepunten om in jouw persoonlijke Trellobord. Dit is de plek waar we inzichtelijk samen kunnen werken en jouw voortgang kunnen bewaken. Geen kennis van Trello? No problem, ik neem je stap voor stap mee.

Aan de slag
Jij gaat aan de slag met je actiepunten. De komende 12 weken ben ik jouw steun en toeverlaat. Je kunt mij al je technische vragen stellen via de mail. Ik beantwoord je vragen binnen 48 uur.

Persoonlijk contact
Tijdens dit 12-weekse traject plannen we 6 x een 1-op-1 call in. Ik weet als geen ander hoe overweldigend de online wereld met al z’n mogelijkheden en tools is. Daarom help ik je stap voor stap door je actiepunten heen. Ik geef je feedback op je strategie, salespagina’s, teksten, mails etc. EN ik help je met de techniek. Precies waar jouw behoefte ligt.

Kennissessies
Tijdens deze 12 weken plan je 2 keer een Kennissessie in met mij. In een Kennissessie leer ik je alle ins & outs over een onderwerp van jouw keuze. Kennissessies waar je uit kunt kiezen zijn:

SEO, ActiveCampaign, LinkedIn, Divi, Bloom, Facebook adverteren.

Puntjes op de i sessie
Na 12 weken plannen we nog eenmaal een (virtuele) bijeenkomst. Ik help je met alle (technische) puntjes op de i. We behandelen alle vragen die nog niet beantwoord zijn, zodat jouw online marketing strategie staat als een huis.

Laat jouw leads maar komen!

Resultaat:

N

je online marketing staat als een huis

N

online marketing voelt niet meer als een MOETJE, ik leer je een methode die bij jou past

N

je voelt je zelfverzekerd over wat je aan het doen bent en kunt al die goeroe's nu eens links laten liggen

N

meer leads, meer klanten, meer omzet!

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik een enorm vertrouwen had in haar kennis en kunde. We hebben heel plezierig samengewerkt. Het was een leerzaam traject, ik kan nu zelfstandig aan de slag met het maken van funnels op welke manier dan ook.

Anouk, dank je wel voor al je geduld en het steeds weer moeten uitleggen en het wachten tot ik klaar was voor de volgende stap. Dank je wel voor alle uitleg, zodat ik nu zelf aan de slag kan.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef je Passie

Er is veel (gratis) kennis over online marketing op het internet te vinden, wat is de meerwaarde van dit Let's get Leads Traject?

Klopt, het internet staat vol met informatie over online marketing. Grote kans dat je al veel gezien/ gelezen en geluisterd hebt. De kans is groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet tot actie overgaat.

Wees eens eerlijk, welke stappen heb je daadwerkelijk geïmplementeerd door het lezen van al die blogs en het kijken naar al die webinars?

In dit unieke traject ontwerpen we je eigen op maat gemaakte online marketing strategie EN implementeer je deze volledig met mijn begeleiding, zodat je net zoveel leads kunt gaan vinden, aantrekken en converteren als je wenst. En dat stap-voor-stap en zonder overload aan informatie 🙂

Gedurende 12 weken begeleid ik je 1-op-1 en bied je technische support, zodat je daadwerkelijk stappen maakt.

Ik houd van ACTIE en RESULTAAT, jij toch ook?

Welke programma's heb ik nodig om aan dit traject te kunnen deelnemen?

Ik ga ervan uit dat je een WordPress website hebt. En dat je in jouw WordPress Theme salespages kunt maken. Als dat niet kan, ben jij bereid om LeadPages aan te schaffen. Tevens ben ik ActiveCampaign specialist en geef ik geen uitleg over het inrichten van andere e-mailmarketingsystemen.

Ik ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

Juist wel, want ik begeleid je stap voor stap EN 1-op-1. Je verdrinkt niet in groepsprogramma’s. Ik stem onze Zoomcalls precies af op waar jij behoefte aan hebt. Zo sta je er echt niet alleen voor!

Verdien ik mijn investering wel terug?

Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Tijdens dit online programma ontwerp EN implementeer je een online marketing machine die je potentiële klanten oplevert. Op een manier die bij jou past. Keer op keer 🙂

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.