Dit is een voorbeeld van een salespage

Hoe bouw je een salespage op?
Ja, ik doe mee!

Help, heb jij hier ook last van?:

N

je ziet in dat je warme netwerk een keer opdroogt en je wil je bereik vergroten met online marketing?

N

je wil niet meer schieten met losse flodders, maar juist marketing voeren vanuit een stevig fundament?

N

je wil online marketing voeren op een manier die bij je past (en dat is niet per se de marketing die je om je heen ziet)?

N

je wil graag 1-op-1 begeleid worden met strategie en implementatie (en dus niet wil verdrinken in een groeps- of online programma)?

Zonder leads, geen klanten…
Zonder klanten, geen business…

 

Tof! Je bedrijf loopt best lekker. Je klanten haal je uit je warme netwerk en mond-tot-mond reclame. Je vraagt je alleen wel af hoe je aan nieuwe klanten komt. Want dat warme netwerk houdt een keer op natuurlijk…

Social media en contentmarketing gaan je zeker helpen om aan nieuwe website bezoekers te komen. Maar wist je dat 99% van jouw nieuwe website bezoekers nog helemaal niet klaar is om over te gaan tot conversie? Jouw potentiële klant wil jou eerst leren kennen (know), kijken of er een klik is tussen jullie (like) en vervolgens zeker weten dat jij de juiste persoon bent om hem/ haar te helpen (trust).

Je hebt een duidelijke online marketing strategie nodig! Een goed ontworpen strategie helpt jou de juiste potentiële klanten aan te trekken. En om van deze potentiële klanten betalende klanten te maken.

Maar…

– je wordt er gek van om alles zelf uit te moeten zoeken

– je hebt al ontzettend veel webinars bekeken en online marketing boeken gelezen,
maar implementeren komt er niet van

– je zoekt één partner waarmee je stap voor stap je online marketing strategie ontwerpt en implementeert, zodat je fundament staat en je na dit traject ook daadwerkelijk resultaat ziet.

– jij bent klaar voor ACTIE!

Lieve ondernemer, dat kan!

In dit Let’s get Leads Traject vertalen we jouw unieke boodschap, klant en aanbod naar een strategie die voor jou werkt. En we richten je website en online kanalen zo in dat ze je gaan helpen op een manier die bij jou past.

Ik begeleid je gedurende het hele traject en denk positief kritisch mee met je plannen.
Stap voor stap bouwen we aan jouw eigen op maat gemaakte strategie.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Kennismaking
Je wilt online stappen maken. En wilt dit niet alleen doen. Je wordt overspoeld door alle online adviezen en kennis. Je zoekt een partner die met je meedenkt. En die je bij de les houdt. Zodat je blijvend werkt aan groei. Tijdens een virtueel gesprek in Zoom maken we kennis met elkaar. We gaan intensief contact hebben, wel zo fijn als we een klik hebben samen! Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Strategie Sessie
We gaan aan de slag! We plannen 1 dag in waarin we mijn 6-stappen-methode in zijn geheel doorlopen, zodat we alle input hebben voor jouw op maat gemaakte online strategie voor jouw bedrijf.

Plan van Aanpak
Na onze Strategie Sessie tover ik alle input om in een praktisch online marketing plan vol concrete acties die resultaat opleveren. Ik zet alle actiepunten om in jouw persoonlijke Trellobord. Dit is de plek waar we inzichtelijk samen kunnen werken en jouw voortgang kunnen bewaken. Geen kennis van Trello? No worries, ik neem je stap voor stap mee.

Aan de slag
Jij gaat aan de slag met je actiepunten. De komende 12 weken ben ik jouw steun en toeverlaat. Ik sta stand-by voor vragen, advies of coaching. En ik beantwoord je vragen binnen 48 uur. Wel zo fijn 😉

Persoonlijk contact
Tijdens dit 12-weekse traject plannen we 6 x een 1-op-1 call in. Ik weet als geen ander hoe overweldigend de online wereld met al z’n mogelijkheden en tools is. Daarom help ik je stap voor stap door je actiepunten heen. Ik geef je feedback op je strategie, salespagina’s, teksten, mails etc. EN ik help je met de techniek. Precies waar jouw behoefte ligt.

Kennissessies
Tijdens deze 12 weken plan je 2 keer een Kennissessie in met mij. In een Kennissessie leer ik je alle ins & outs over een onderwerp van jouw keuze. Kennissessies waar je uit kunt kiezen zijn:

SEO, ActiveCampaign, LinkedIn, websiteoptimalisatie, contentkalender voor 3 maanden.

Puntjes op de i sessie
Na 12 weken plannen we nog eenmaal een (virtuele) bijeenkomst. Ik help je met alle (technische) puntjes op de i. We behandelen alle vragen die nog niet beantwoord zijn, zodat jouw online marketing strategie staat als een huis.

Laat jouw leads maar komen!

Resultaat (na 12 weken):

N

online marketing voelt niet meer als een MOETJE, ik leer je een methode die bij jou past

N

je online marketing staat als een huis

N

je voelt je zelfverzekerd over wat je aan het doen bent en kunt al die goeroe's nu eens links laten liggen

N

meer leads, meer klanten, meer omzet!

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik een enorm vertrouwen had in haar kennis en kunde. We hebben heel plezierig samengewerkt. Het was een leerzaam traject, ik kan nu zelfstandig aan de slag met het maken van funnels op welke manier dan ook.

Anouk, dank je wel voor al je geduld en het steeds weer moeten uitleggen en het wachten tot ik klaar was voor de volgende stap. Dank je wel voor alle uitleg, zodat ik nu zelf aan de slag kan.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef je Passie

Hoe lang duurt het Let's get Leads traject?

Het traject duurt 12 weken en gaat in op het moment dat je van mij je plan van aanpak met actiepunten hebt ontvangen.

Dat klinkt streng, maar alleen zo blijf je in actie en bereiken we resultaat. En dat wil jij toch ook?

Welke 6 stappen zorgen voor succes in mijn online marketing strategie?

Een succesvolle online marketing strategie bestaat voor mij uit 6 pijlers. Samen zorgen ze er voor dat jij resultaat behaalt in plaats van een hoop frustratie. Ik vertel je graag welke pijlers dit zijn en waarom je succes er afhankelijk van is. Lees je mee?

1. Wie ben jij?

Alles begint met wie jij bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waarom doe jij wat je doet?Ik geloof dat het boven water krijgen van jouw antwoorden op deze vragen de basis van je online marketing strategie is.De meeste ondernemers doen wat ze bij een ander zien of wat hun business coach vertelt dat ze moeten doen. Pas op, want je houdt dat op de lange termijn echt niet vol. Marketing voeren vanuit jezelf, vanuit je eigen kernwaarden, dat is waar ik voor sta.

2. Haarscherp klantprofiel

Met wie werk je het allerliefst samen? Een haarscherp klantprofiel (en hier voor durven kiezen) is de basis van elk online succes. Weten dat je klant een vrouw tussen de 25 en de 60 jaar met HBO-niveau is, is niet genoeg.Kijk in het hoofd en hart van je klant. Wat speelt er echt? Welke frustraties zijn er? En welke dromen? En waarom bereikt hij/ zij deze nu niet?Ontwerp een buyer persona. Wat dat is en hoe je dat doet, leer ik je graag.

3. Logische opbouw van je aanbod

Bouw je aanbod logisch op en gun je klant de ruimte om stap-voor-stap met jou en jouw aanbod kennis te maken.Past de vorm waarin jij jouw dienst of product aanbiedt ook bij jouw klant? Dat is toch degene aan wie je wilt verkopen; wel zo fijn als je aanbod 100% naar wens is bij jouw klant.Een weggever op je website dient vaak als eerste kennismaking. Maar op welke weggever zit jouw potentiële klant echt te wachten? Ik help je graag.

4. Richt je website en online kanalen in

Het is essentieel dat jouw potentiële klant jou leert kennen (know), jouw expertise gaat waarderen (like) en je als ondernemer gaat vertrouwen (trust). Daarna voelt de klant zich pas comfortabel genoeg om over te gaan tot aankoop van jouw product of dienst.Je kunt je website en online kanalen zo inrichten dat je potentiële klant makkelijker deze klantroute volgt. Eenmaal goed ingericht maakt dit het online ondernemen een stuk makkelijker!

5. IJzersterke content strategie
Wanneer je online succes wil, zal je online wel de aandacht moeten trekken van je ideale klant. Dat kan gratis door middel van social media en goede zoekmachine-optimalisatie. En betaald door middel van het adverteren van jouw waardevolle content.Je hebt hier een content strategie voor nodig die ervoor zorgt dat je online zichtbaarheid groeit EN je lijst groeit met e-mailadressen van waardevolle nieuwe leads.Consequent zichtbaar zijn en blijven is een uitdaging voor de meeste ondernemers. Want waar maak je toch elke keer content over? Relevante content waar je je potentiële klant echt mee verder helpt. Ik help je hier graag mee.

6. Bouw een waardevolle relatie op door e-mailmarketing

Behandel elk e-mail adres op je lijst als een “King” of “Queen”. Elk e-mail adres op jouw lijst is van een ECHT persoon. Behandel hem of haar dus ook zo. Ga in gesprek met deze persoon, geef antwoord op vragen en bouw een waardevolle relatie op!Blijf relevante e-mails sturen op het juiste moment in de klantreis en warm zo jouw fans op zodat ze klaar zijn wanneer jij met een aanbod komt.Een fantastische manier om te meten wanneer je contacten op je lijst klaar zijn voor een volgende stap, is door te werken met tags in ActiveCampaign. Hoe je dat doet en hoe je overzicht houdt tussen alle tags leer ik je ook graag.
Er is veel (gratis) kennis over online marketing op het internet te vinden, wat is de meerwaarde van dit Let's get Leads Traject?

Klopt, het internet staat vol met informatie over online marketing. Grote kans dat je al veel gezien/ gelezen en geluisterd hebt. De kans is groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet tot actie overgaat.

Wees eens eerlijk, welke stappen heb je daadwerkelijk geïmplementeerd door het lezen van al die blogs en het kijken naar al die webinars?

In dit unieke traject ontwerpen we je eigen op maat gemaakte online marketing strategie EN implementeer je deze volledig met mijn 1-op-1 begeleiding, zodat je net zoveel leads kunt gaan vinden, aantrekken en converteren als je wenst. En dat stap-voor-stap en zonder overload aan informatie 🙂

Gedurende 12 weken begeleid ik je 1-op-1 en bied je technische support, zodat je daadwerkelijk stappen maakt.

Ik houd van ACTIE en RESULTAAT, jij toch ook?

Welke programma's heb ik nodig om aan dit traject te kunnen deelnemen?

Ik ga ervan uit dat je een WordPress website hebt. En dat je in jouw WordPress Theme salespages kunt maken. Als dat niet kan, ben jij bereid om LeadPages aan te schaffen. Tevens ben ik ActiveCampaign specialist en geef ik geen uitleg over het inrichten van andere e-mailmarketingsystemen.

Ik ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

Juist wel, want ik begeleid je stap voor stap EN 1-op-1. Je verdrinkt niet in een groepsprogramma. Ik stem onze Zoomcalls precies af op waar jij behoefte aan hebt. Zo sta je er echt niet alleen voor!

Misschien fijn om te weten dat ik een enorme brede interesse heb en mij de afgelopen jaren volledig verdiept heb in o.a. funnels, ActiveCampaign, LinkedIn, website optimalisatie, contentplanning en een heleboel online tools die niet op 1 hand zijn te tellen 😉

Verdien ik mijn investering wel terug?

Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Tijdens dit traject ontwerp EN implementeer je een online marketing machine die je potentiële klanten oplevert. Op een manier die bij jou past. Keer op keer 🙂

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.