Online Marketing Strategie Traject

Ontwikkel binnen 12 weken een unieke online marketing strategie en trek je ideale klanten aan.
Ja, dit wil ik!

Ben jij een ondernemer die:

N

online een dienst, product of programma aanbiedt?

N

klaar is met aanrommelen en nu eindelijk gaat voor ACTIE en RESULTAAT?

N

enorm veel waarde te bieden heeft, maar niet weet hoe je dit nu optimaal online kunt inzetten?

N

behoefte heeft aan een op maat gemaakte strategie die werkt?

Zonder leads, geen klanten…
Zonder klanten, geen business…

Wist je dat 99% van jouw nieuwe website bezoekers nog helemaal niet klaar is om over te gaan tot conversie? Jouw potentiële klant wil jou eerst leren kennen (know), kijken of er een klik is tussen jullie (like) en vervolgens zeker weten dat jij de juiste persoon bent om hem/ haar te helpen (trust).

Je hebt dus een duidelijke online klantroute nodig! Een goed ontworpen route helpt jou de juiste potentiële klanten aan te trekken. En om van deze potentiële klanten betalende klanten te maken.

Maar…

– je wordt er gek van om alles zelf uit te moeten zoeken

– je hebt al ontzettend veel webinars bekeken en online marketing boeken gelezen en je bent klaar voor ACTIE.

– je zoekt één plek waar je stap voor stap je online marketing strategie ontwerpt en implementeert, zodat je na dit traject ook daadwerkelijk resultaat ziet.

Lieve ondernemer, dat kan nu!

In dit traject vertalen we jouw unieke boodschap, klant en aanbod naar een online marketingstrategie.
En we richten je website en online kanalen zo in dat ze je gaan helpen.

Ik begeleid je gedurende het gehele traject en denk positief kritisch mee met je plannen.
Stap voor stap bouw je je eigen op maat gemaakte strategie.

Hoe ziet dit traject eruit?

Kennismaking
Je wilt echt online stappen maken. En wilt dit niet alleen doen. Je wordt overspoeld door alle online adviezen en kennis. Je zoekt een partner die met je meedenkt. En die je bij de les houdt. Zodat je stappen maakt en werkt aan groei. Tijdens een virtueel gesprek in Zoom maken we kennis met elkaar. We gaan intensief contact hebben, wel zo fijn als we een klik hebben samen!

Kick-off Sessie (1-op-1)
Onze samenwerking start hier. Tijdens een (virtuele) bijeenkomst bespreken we jouw vragenlijst welke je hiervoor hebt ingevuld. We gaan meteen over tot actie en ontwerpen volgens mijn 5-stappen-methode de basis van een op maat gemaakte online strategie voor jouw bedrijf.

Aan de slag
Je gaat ZELF aan de slag met hulp van alle modules in de Let’s get leads Academy. Alle ins-and-outs, methodes, stappen en uitleg van technische termen vind je in de online trainingsomgeving terug. De korte en praktische how-to video’s helpen jou jouw online marketing strategie  gemakkelijk te implementeren.

Begeleiding (1-op-1)
Tijdens dit 12-weekse traject plannen we 6 x een 1-op-1 call in. Ik weet als geen ander hoe overweldigend de online wereld met al z’n mogelijkheden en tools is. Daarom help ik je stap voor stap door de modules heen. Ik geef je feedback op je strategie, salespagina’s, teksten, mails etc. Precies waar jouw behoefte ligt.

Begeleiding (groep)
Ik ben elke week op een vast moment live in Zoom. Je krijgt hier de link van en kan dus altijd aanhaken. Soms gebruik ik dit moment voor het geven van een Masterclass. Ik ga dan dieper in op een bepaald onderwerp (zoals adverteren of SEO). Maar je kunt deze groepscall ook gebruiken om al je lopende vragen en uitdagingen voor te leggen. Kun je een keer niet aanwezig zijn? Geen probleem; je ontvangt de link naar de replay.

Samenwerk Sessie
Na 12 weken plannen we nog eenmaal een (virtuele) bijeenkomst. Ik help je met alle puntjes op de i. We behandelen alle vragen die nog niet beantwoord zijn, zodat jouw online marketing strategie staat als een huis.
Laat die leads maar komen!

De voornaamste reden dat ik aan de online training heb deelgenomen was, dat ik mijn salesfunnels, die ik al samen met jou tijdens een Strategie Sessie had ontworpen, wilde optimaliseren. Ik overweeg om over te stappen naar Active Campaign, dus meer kennis opdoen van dit programma triggerde mij ook.

De online modules hebben mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn bestaande funnels kan analyseren. Een van mijn funnels realiseert nu al een hele goede conversie en heeft me ook daadwerkelijk nieuwe klanten opgeleverd!

De Academy heeft een goede opbouw, prettige video’s en handige werkbladen. Ook de Zoom calls zijn prettig om al je vragen te kunnen stellen. Anouk neemt alle tijd voor je. De vragen van de andere deelnemers zijn interessant voor de inrichting van je eigen funnel. Het geeft je echt een stimulans om verder te bouwen!

De begeleiding van Anouk heb ik als heel prettig ervaren. Ze is betrokken, enthousiast en gericht op het afmaken van jouw funnels. Stap voor stap. Ieder in z’n eigen tempo.

Ik zou dit traject zeker aanbevelen, omdat heel veel ondernemers hier echt nog geen kaas van hebben gegeten en daardoor gewoonweg omzet laten liggen.

Masja Slootweg

Eigenaar, Socialmet

Wat leer je allemaal in de Academy?

Module 1: Wie is jouw ideale klant ECHT?

De basis van alles! Leer de geheimen van jouw klant kennen en formuleer een echte buyer persona. Ik durf te zeggen: Zonder buyer persona, geen online marketing succes. Alles wat je online creëert doe je maar voor een iemand. Je raadt het al… je buyer persona.

Module 2: Wat is jouw aanbod?

Wat is een logische opbouw van jouw aanbod? Hoe ziet jouw waardeladder eruit? Ontwerp een weggever die WEL werkt (incl. de training ‘Maak en verstuur zelf jouw Waardevolle Weggever’). En promoot jij je weggever al op alle juiste plekken?

Module 3: Automatiseer & implementeer

Hoe knoop je nu al je systemen aan elkaar? Hoe werken ActiveCampaign, Calendly en je website samen? Wat is een opt-in page en wat is DE conversieverhoger op je thank-you page? Hoe ontwerp je de perfecte salespage die wel zorgt voor conversie? Hoe laat je WooCommerce en ActiveCampaign samenwerken? Je leert het allemaal in deze module.

Module 4: Traffic & funnels

Wanneer je je klantroute ontworpen en geïmplementeerd hebt wil je natuurlijk wel je ideale klant bereiken! We ontwerpen jouw unieke contentstrategie (incl. planner 2021) op een manier die bij jou past. Social media, adverteren en SEO, niets blijft onbesproken in deze module.

Module 5: Waardevolle relatie

Je lijst vult zich met e-mailadressen van waardevolle leads, top. Maar nu… hoe maak je van je potentiële klant een betalende klant? Hoe segmenteer je jouw potentiële klanten, zodat je ze op het juiste moment een aanbod kunt doen (incl. tagschema)? Je leert het in module 5.

Ik wilde graag meer inzicht in hoe ik een automatisering op kan zetten en hoe ik in beeld kom bij mijn “ideale” klant. Daarom heb ik de Academy in combinatie met de coaching van Anouk aangeschaft.

Dankzij dit traject heb ik mijn doelgroep nog meer verfijnd. Want ik heb nu geleerd dat dat de basis van alles is. Anders schiet je met hagel. En ik kan zelf een funnel inrichten.

Ik vond de inhoud van de Academy overzichtelijk en met behulp van de video’s wordt alles duidelijk uitgelegd. Als je de theorie nog niet helemaal snapt, kijk je het filmpje gewoon nog een keer. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Bijvoorbeeld waarom ik een aparte landingspagina moet maken voor mijn lead magnet.

Ik vond het prettig hoe Anouk snel antwoord gaf op extra vragen. Deskundig, vriendelijk en toegankelijk.

Ik zou de begeleiding tijdens de Zoom calls zeker aanbevelen, ook omdat het opgenomen wordt als je er niet zelf bij kunt zijn. Persoonlijk vind ik dat live deelname het meeste oplevert maar dat is niet altijd mogelijk. Het is wel belangrijk dat je zelf vragen inbrengt.

De technische implementatie met de stap voor stap uitleg is absoluut goed te doen. Nou vind ik het zelf ook leuk om nieuwe technische dingen uit te proberen. Maar volgens mij als je daar wat meer weerstand tegen hebt, lukt het ook met de duidelijke uitleg in de video’s.

Ik zou dit traject aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ik van mening ben dat je als ondernemer tenminste een basis begrip moet hebben van hoe online marketing werkt en welke technieken, programma’s je daarvoor kunt inzetten. Je kunt het daarna altijd uitbesteden, maar het geeft je een veel betere onderhandelingspositie als je weet waar je het over hebt.
Het opzetten van een funnel is heel goed te doen met de uitleg en tips van Anouk.

Anke Visser

Eigenaar, Leef je Vrijheid

Omdat ik werkzaam ben als VA wilde ik meer over funnels weten. Zo kan ik mijn klanten hierin adviseren en ondersteunen.

Dit traject heeft mij ontzettend veel geleerd over waar ik over na moet denken als ik met funnels start én over hoe ik dit in de praktijk implementeer. Mijn angst voor de techniek is verdwenen; sterker nog, ik kijk ernaar uit om het in praktijk te brengen!

De opbouw van de training is heel logisch en doordat de training in modules zijn opgedeeld, die op hun beurt weer in logische blokken zijn onderverdeeld, blijft het overzichtelijk. In betrekkelijk korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Handig is het werkboek dat je bij iedere module uit kunt printen. Zo zijn mijn aantekeningen lekker geordend.

Als je kunt lezen en luisteren, kun je deze training volgen. Het is nergens onnodig ingewikkeld gemaakt, heerlijk.

De live Zoomcalls waren super handig om specifieke vragen te kunnen stellen en Anouk reageert ook snel op overige vragen per mail.

Ik durf straks zelf aan de slag met het implementeren van mijn funnels in mijn website. Ik ben handig, maar zeker geen techneut, dus daar had ik voorafgaand aan de training erge twijfels over. Met alle uitleg in de filmpjes, die echt stap-voor-stap wordt toegelicht, kan ik nu prima uit de voeten.

Ik zou dit traject zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Ik vind dat je voor dit bedrag een schat aan waarde weggeeft. En of je nu technisch bent aangelegd of niet: iedereen kan dit volgen en toepassen. Zo kun je voor een heel aantrekkelijk bedrag je online marketing een flink aantal levels upgraden! Mijn funnelvrees is voorbij en ik snap nu veel beter waarom Anouk funnels zo leuk vindt 🙂

Irene Duinhoven

Eigenaar, Regelbrein

Wat kost dit traject?

Goede vraag 😉

Dit traject van 12 weken intensief werken aan je op maat gemaakte online marketing strategie kost 1750,- euro exclusief BTW. Hiervoor krijg je:

– Kick off Sessie (1-op-1)

– 6 x call (1-op-1)

– Samenwerk Sessie (1-op-1)

– 12 weken toegang tot de Let’s get Leads Academy (inclusief ActiveCampaign training en Facebook Adverteren training)

– 12 x groepscall 

Er is veel (gratis) kennis over online marketing op het internet te vinden, wat is de meerwaarde van dit traject i.c.m. de Let's get leads Academy?

Klopt, het internet staat vol met informatie over online marketing. Grote kans dat je al veel gezien/ gelezen en geluisterd hebt. De kans is groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet tot actie overgaat.

Wees eens eerlijk, welke stappen heb je daadwerkelijk geïmplementeerd na het lezen van alle blogs en het kijken naar al die webinars?

In de Let’s get leads Academy leer je van A-Z hoe jij je eigen online marketing strategie ontwerpt EN implementeert, zodat je net zoveel leads kunt gaan vinden, aantrekken en converteren als je wenst. En dat stap-voor-stap, zonder overload aan informatie 🙂

Ik bied je ook de gelegenheid om één keer per week tijdens de Q&A en/ of tijdens één van onze zes 1-op-1 calls al je vragen te stellen. Ik denk met je mee en bied je technische support, zodat je daadwerkelijk stappen maakt.

In de Let’s get leads Academy krijg je precies te horen HOE je van jouw website een marketingmachine maakt. Je leert EN implementeert dit met de korte how to- video’s.

Ik houd van ACTIE en RESULTAAT, jij toch ook?

Welke programma's heb ik nodig om aan dit traject te kunnen deelnemen?

Ik ga ervan uit dat je een WordPress website hebt. En dat je in jouw WordPress Theme salespages kunt maken. Als dat niet kan, ben jij bereid om LeadPages aan te schaffen. Tevens werk ik met ActiveCampaign en geef ik geen uitleg over het inrichten van andere e-mailmarketingsystemen.

Ik ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

Ik leer je alles stap voor stap via korte how-to video’s. Je hoeft echt niet enorm technisch te zijn.

Je kunt gebruik maken van de Q&A’s of je 1-op-1 calls. Ik geef je hierin o.a. feedback op je strategie, de inhoud van je mails, de opmaak van je salespagina’s. Ik stem de Zoomcalls precies af op waar jij behoefte aan hebt. Zo sta je er echt niet alleen voor!

Hoe lang behoud ik toegang?

Dit traject duurt 12 weken. Je behoudt dan ook 12 weken toegang tot de online modules. Dat klinkt streng, maar ik wil graag dat je in de ACTIE-modus blijft. Geloof me, alleen zo kom je tot resultaat.

Verdien ik mijn investering wel terug?

 Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Tijdens dit traject ontwerp EN implementeer je een online marketing machine die een stroom van potentiële klanten voor jouw bedrijf oplevert. 

Keer op keer 🙂

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.