Online Marketing Uitbesteden

Op zoek naar continue groei en een partner die dit voor jou regelt?
Ja, ik wil graag kennismaken!

Ben jij een ondernemer die:

N

online een dienst, product of programma aanbiedt?

N

continu een stroom van potentiële klanten aan wil trekken?

N

succesvol is maar online kansen laat liggen?

N

begrijpt dat online marketing een vak is en dit graag bij een specialist wil neerleggen?

Zonder leads, geen klanten…
Zonder klanten, geen business…

Het is dus essentieel dat je continu de juiste potentiële klanten aantrekt. Online doe je dat met een funnel.
Zo leert je potentiële klant je kennen, je expertise waarderen en je als expert vertrouwen.
Dat is super waardevol, want zonder waardering en vertrouwen zal niemand iets bij je kopen.

Een funnel ontwerpen en implementeren is één ding. Maar er vervolgens continu voor zorgen dat je de juiste potentiële klanten blijft aantrekken, dat is serious business. En dat doe je er echt niet zomaar eventje bij.
Bij je andere 1001 dingen op je to-do list.

 

Je online marketing uitbesteden
Hoe ziet een samenwerking eruit?

Kennismaking
Je wilt je online marketing uitbesteden. En bent op zoek naar de juiste partner. Tijdens een virtueel gesprek in Zoom maken we kennis met elkaar. We gaan intensief contact hebben, wel zo fijn als we een klik hebben samen!

Strategie Sessie
Onze samenwerking start hier. We plannen 2 (virtuele) dagdelen in waarin we mijn 5-stappen-methode in zijn geheel doorlopen, zodat we een op maat gemaakte online strategie voor jouw bedrijf hebben.

Plan van Aanpak
Na onze Strategie Sessie tover ik alle input om in een praktisch online marketing plan voor jouw bedrijf. We stellen een nul-meting vast en een realistisch doel waar we naar toe groeien in de komende 6 maanden.

Aan de slag
Ik ga aan de slag voor jou. Ik optimaliseer bestaande processen en implementeer nieuwe acties. Ik ben voortdurend aan de slag voor jou om een maximaal mogelijk resultaat te behalen. 

Content Sessie
Eens per kwartaal komen we samen om te brainstormen over jouw online content. Ik zet deze brainstorm om in een contentplanning, zodat je consistent online aanwezig bent en blijft. 

Inzicht & Continuïteit
Een keer per maand ontvang je van mij een rapportage, zodat je de resultaten binnen één opslag ziet. En we hebben minimaal 1 x per twee weken overleg via Zoom om je strategie – waar nodig – bij te stellen.

Resultaat:

N

je trekt automatisch een blijvende stroom van ideale klanten aan

N

jouw ideale klant komt bij jou vanwege de WAARDE die jij biedt

N

jij kunt je bezighouden met datgene waar jij goed in bent en blij van wordt

N

meer leads, meer klanten, meer omzet!

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik op zoek was naar iemand die me met het marketing proces kon helpen en ik kreeg een goede referentie vanuit mijn netwerk.

Anouk is deskundig en flexibel. De branche waarin ik werkzaam ben is uitdagend. Anouk deinsde hier niet voor terug en heeft zich goed ingeleefd in mijn producten/diensten en in mijn klanten.

We zijn van start gegaan met het ontwerpen en implementeren van enkele lead genererende funnels.

Door klantgerichte advertenties op LinkedIn te plaatsen is het aantal bezoekers van de website gestegen.

Als je business to business klandizie zoekt dan kan Anouk je zeker verder helpen. Zij is expert binnen dit vakgebied.

Hugo Van den Berg

Eigenaar, Sciante

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik een enorm vertrouwen had in haar kennis en kunde. We hebben heel plezierig samengewerkt. Het was een leerzaam traject, ik kan nu zelfstandig aan de slag met het maken van funnels op welke manier dan ook.

Anouk, dank je wel voor al je geduld en het steeds weer moeten uitleggen en het wachten tot ik klaar was voor de volgende stap. Dank je wel voor alle uitleg, zodat ik nu zelf aan de slag kan.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef je Passie

Ik liep al heel lang met het idee mijn funnel te ontwerpen, maar elke keer kwam er van alles tussen. En daarnaast is het simpelweg mijn expertise niet. Ik weet er wel wat van, maar zeker het technische aspect en de “hoe” was een obstakel. Na zoveel maanden (jaren) uitstellen, wilde ik nu écht aan de slag!

Een dag samenwerken met Anouk heeft mij helderheid gegeven in mijn aanbod en hoe ik een funnel het beste voor mijn business kan inzetten. Het geeft aan de ene kant rust om dat plaatje zo helder te hebben, maar ook heel veel energie en ruimte om het ook daadwerkelijk uit te gaan voeren. De kennis en het meedenken van Anouk werken inspirerend, waardoor we snel tot een concreet plan konden komen.

Anouk heeft een persoonlijke aanpak. Ze denkt mee en is professioneel. Ze kijkt naar wat bij mijn specifieke onderneming, visie en klanten past. En biedt alle ruimte voor brainstorm en eigen suggesties. Fijn hoe ze processen simpel maakt en snel helder heeft hoe je een business voorwaarts kunt brengen!

Het resultaat na onze dag? In plaats van ingewikkeld denken en mezelf vast zetten kan ik nu concrete stappen uitvoeren en daarvoor kunnen gaan. Ik ben blij dat ik ook de uitvoering bij Let’s get leads neer kan leggen, zodat ik weet dat we iets moois bouwen. Binnen een week al de eerste landingspagina en continu klaarstaan voor vragen en kleine tips. Top!

Floortje Lopes

Founder, Tree Full of Scones

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.