marketing vanuit jezelf traject

Marketing vanuit jezelf

Hét 1-op-1 programma waarin we samen
in 6 maanden jouw online droom bouwen.

Van binnen naar buiten.
Ja, ik wil graag kennismaken!

Ben jij een dienstverlenende ondernemer die:

een prachtige missie heeft en niet kan wachten om deze te delen met de wereld?

marketing wil voeren vanuit een kloppend fundament?

klaar is met DIY en/ of groepsprogramma's en nu echt stappen wil maken?

online marketing wil inzetten op een manier die bij je past (zonder trucjes)?

naar buiten wil treden vanuit waarde en tegelijk (zelf)vertrouwen wil voelen?

1-op-1 begeleid wil worden met je plannen en de uitvoering ervan?

Dan vertel ik je graag meer over het Marketing vanuit jezelf traject.

Met 6 maanden persoonlijke begeleiding.

Op maat gemaakt voor jou.

Anouk is een online marketing specialist. Ik word altijd blij als ik samenwerk met Anouk. Haar enthousiasme is besmettelijk en stimuleert ook om stappen te zetten. Ze ziet je behoefte, kan (snel) schakelen, is flexibel, kan een duwtje geven op momenten dat het nodig is (bedankt nog!) en is scherp. De puntjes op ‘i’. Heel fijn!

Roderick Timmermans

Eigenaar, In2Coaching

Je hebt een prachtig bedrijf.
Eentje waar je de wereld echt een stuk mooier mee kunt maken.

 

En je bedrijf loopt best lekker. Je klanten haal je uit je warme netwerk en mond-tot-mond reclame. Je vraagt je alleen wel af hoe je aan nieuwe klanten komt. Want dat warme netwerk houdt een keer op natuurlijk…

Maar dan moet je aan de slag met online marketing. En daar heb je nou niet per se zin in.

Want:

je bent stiekem best perfectionistisch en twijfelt of je aanbod wel klopt.

je ergert je aan de "blabla" van andere ondernemers op social media en vraagt je af hoe je daar ooit tussen past.

je raakt onzeker online en vraagt je af of je het allemaal wel goed doet. En daarom heb je een haat-liefde verhouding met social media.

je wilt vooral waarde delen, maar hoe doe je dat zodat het klopt?

je hebt geen idee waar je moet beginnen met al je plannen, enige structuur is welkom.

content kalender 2021

Lieve ondernemer, laten we het samen doen!

In mijn Marketing vanuit jezelf traject vertalen we jouw unieke boodschap, klant en aanbod naar een strategie die voor jou werkt. Die van binnenuit jou komt en waar jij je ten volste mee kunt verbinden. Vervolgens richten we je website en online kanalen zo in dat ze je helpen om meer klanten aan te trekken die echt bij jou passen en AAN gaan van de waarde die jij biedt.

Marketing die ontstaat vanuit pure verbinding is de enige marketing die werkt. Verbinding met jezelf en verbinding met je klant.

Ik begeleid je gedurende het hele traject en denk positief kritisch mee met je plannen. Door mijn achtergrond als holistisch therapeut en online marketeer te combineren voorzie ik jou en je bedrijf van de beste adviezen. En ik heb voelsprieten voor jouw dromen en valkuilen. Door mijn intuïtieve manier van werken prik ik zo door jouw mitsen en maren heen en help ik je vanuit je kracht te ondernemen. Stap voor stap bouwen we aan jouw online droom.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Kennismaking
Je wilt online stappen maken. Op een manier die goed voelt. Vanuit verbinding. En wilt dit niet alleen doen. Je wordt overspoeld door alle online adviezen en kennis. Je zoekt een partner die met je meedenkt en -voelt. En die je bij de les houdt. Zodat je blijvend werkt aan groei. Tijdens een gesprek van een half uur in Zoom maken we kennis met elkaar. Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Live Sessies
We plannen 3 live sessies in op een prachtige locatie in de natuur waarin we strategie en implementatie combineren. We doorlopen de Let’s get Leads methode volledig en ontwerpen zo een unieke op maat gemaakte online marketing strategie voor jou. Jij neemt je laptop mee, zodat we direct stappen kunnen maken. Tijdens elke sessie is er voldoende ruimte om van de natuur te genieten. 

Plan van Aanpak
Ik tover je strategie om in een voor jou kloppend plan van aanpak. En je plan zet ik om in een 12-weken planning. Zo weet je precies wat je wanneer moet doen. Stap-voor-stap en zonder overwhelm werk je aan meer zichtbaarheid, klanten die echt bij je passen en voldoening in je ondernemerschap.

4. Richt je website en online kanalen in.

Marketing call
We plannen 6 x een marketing call in, waarin je mij al je vragen kunt stellen. Deze calls zijn 1-op-1 en dus volledig afgestemd op jouw behoefte. Misschien wil je feedback op je teksten of je LinkedIn profiel up-to-date. Ik denk graag met je mee.

Technische video’s
Hoewel ik tijdens dit traject jouw steun en toeverlaat ben, wil je ook graag zelf aan de slag. Je krijgt toegang tot mijn bibliotheek vol technische video’s. In elke video leg ik je uit hoe je iets implementeert, stap-voor-stap. Van ActiveCampaign, je website tot social media kanalen en tools. Geen ellenlange Engelstalige video’s meer voor jou op YouTube!

Content Continu
Op woensdag in de even weken (niet in de schoolvakanties) tussen 9 – 11 uur werk ik aan mijn content in Zoom. Je kunt inloggen en dan werken we samen. Ik werk aan mijn content, jij aan de jouwe. Zeker als het creëren van content altijd weer onderaan je to-dolijstje staat is dit een MUST! Een vaste ochtend per week aan je content werken gaat het verschil maken in je online zichtbaarheid.

Deep dive
Er zijn zoveel mogelijkheden binnen online marketing en waarschijnlijk loop je voor het een wel warm, terwijl je iets anders afschuwelijk vindt. We plannen 1 live sessie in voor een Deep Dive naar keuze. Tijdens dit dagdeel leg ik je alles uit rondom jouw keuze en laat ik je zien hoe jij dit in kunt zetten voor jou marketing. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn: SEO, ActiveCampaign, LinkedIn.

Persoonlijke cheerleader
Het kan natuurlijk gebeuren dat je even niet verder komt en met een dringende vraag zit, terwijl we net een 1-op-1 call hebben gehad. Geen paniek. Ik sta stand-by voor je vragen en beantwoord deze (op werkdagen) binnen 48 uur. 

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Resultaat:

online marketing voelt niet meer als een MOETJE, maar juist goed, van binnen naar buiten.

je ervaart verbinding met jezelf, je klant & je bedrijf.

je doet wat klopt, je marketing voelt goed!

je deelt geen verkooppraatjes, maar komt vanuit waarde.

je deelt niet meer uit angst, maar uit vertrouwen.

je bereikt meer klanten die bij jou passen en dus ervaar je meer voldoening elke dag.

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik een enorm vertrouwen had in haar kennis en kunde. We hebben heel plezierig samengewerkt. Het was een leerzaam traject, ik kan nu zelfstandig aan de slag met het maken van funnels op welke manier dan ook.

Anouk, dank je wel voor al je geduld en het steeds weer moeten uitleggen en het wachten tot ik klaar was voor de volgende stap. Dank je wel voor alle uitleg, zodat ik nu zelf aan de slag kan.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef je Passie

Kan ik ook een losse Strategie Dag plannen met jou?

Jazeker, leuk! Stuur mij een maitlje op anouk@letsgetleads.nl, dan plannen we snel een heerlijke dag in de natuur. En ontwerpen we samen jouw online plan.

Hoe lang duurt het Marketing vanuit Jezelf traject?

Het traject duurt 6 maanden en gaat in vanaf onze Natuur Sessie. Alleen zo blijf je in actie en bereiken we resultaat. En dat wil jij toch ook?

Wat is dat; de Let's get Leads methode?


Een succesvolle online marketing strategie bestaat voor mij uit 6 pijlers. Samen zorgen ze er voor dat jij resultaat behaalt vanuit een strategie die goed voelt. Die pijlers vormen samen de Let’s get Leads methode. Hieronder lees je welke pijlers dit zijn en waarom je succes er afhankelijk van is. 

1. Wie ben jij?

Alles begint met wie jij bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waarom doe jij wat je doet? Waar geloof je echt in? Ik geloof dat het boven water krijgen van jouw antwoorden op deze vragen de basis van je online marketing strategie is.

De meeste ondernemers doen wat ze bij een ander zien of wat hun business coach vertelt dat ze moeten doen. En daar gaat het vaak mis, want dat komt niet uit je hart en houd je op de lange termijn echt niet vol.

Marketing voeren vanuit jezelf, vanuit je eigen kernwaarden, dat is waar ik voor sta.

2. Haarscherp klantprofiel

Met wie werk je het allerliefst samen? Een haarscherp klantprofiel (en hier voor durven kiezen) is de basis van elk online succes.

Weten dat je klant een vrouw tussen de 25 en de 60 jaar met HBO-niveau is, is niet genoeg. Kijk in het hoofd en hart van je klant. Wat speelt er echt? Welke frustraties zijn er? En welke dromen? En waarom bereikt hij/ zij deze nu niet?

Ontwerp een buyer persona. Wat dat is en hoe je dat doet, leer ik je graag.

3. Logische opbouw van je aanbod

Bouw je aanbod logisch op en gun je klant de ruimte om stap-voor-stap met jou en jouw aanbod kennis te maken.

Past de vorm waarin jij jouw dienst of product aanbiedt ook bij jouw klant? Dat is toch degene aan wie je wilt verkopen; wel zo fijn als je aanbod 100% naar wens is bij jouw klant.

Een weggever op je website dient vaak als eerste kennismaking. Maar op welke weggever zit jouw potentiële klant echt te wachten? Ik help je graag.

4. Richt je website en online kanalen in

Het is essentieel dat jouw potentiële klant jou leert kennen (know), jouw expertise gaat waarderen (like) en je als ondernemer gaat vertrouwen (trust). Daarna voelt de klant zich pas comfortabel genoeg om over te gaan tot aankoop van jouw product of dienst.

Je kunt je website en online kanalen zo inrichten dat je potentiële klant makkelijker deze klantroute volgt. Eenmaal goed ingericht maakt dit het online ondernemen een stuk makkelijker!

5. IJzersterke content strategie
Wanneer je online succes wil, zal je online wel de aandacht moeten trekken van je ideale klant. Dat kan gratis door middel van social media en goede zoekmachine-optimalisatie. En betaald door middel van het adverteren van jouw waardevolle content.

Je hebt hier een content strategie voor nodig die ervoor zorgt dat je online zichtbaarheid groeit EN je lijst groeit met e-mailadressen van waardevolle nieuwe leads.

Consequent zichtbaar zijn en blijven is een uitdaging voor de meeste ondernemers. Want waar maak je toch elke keer content over? Relevante content waar je je potentiële klant echt mee verder helpt. Ik help je hier graag mee.

6. Bouw een waardevolle relatie op door e-mailmarketing

Behandel elk e-mail adres op je lijst als een “King” of “Queen”. Elk e-mail adres op jouw lijst is van een ECHT persoon. Behandel hem of haar dus ook zo. Ga in gesprek met deze persoon, geef antwoord op vragen en bouw een waardevolle relatie op!

Blijf relevante e-mails sturen op het juiste moment in de klantreis en warm zo jouw fans op zodat ze klaar zijn wanneer jij met een aanbod komt.

Een fantastische manier om te meten wanneer je contacten op je lijst klaar zijn voor een volgende stap, is door te werken met tags in ActiveCampaign. Hoe je dat doet en hoe je overzicht houdt tussen alle tags leer ik je ook graag.

Er is veel (gratis) kennis over online marketing op het internet te vinden, wat is de meerwaarde van dit Let's get Leads Traject?

Klopt, het internet staat vol met informatie over online marketing. Grote kans dat je al veel gezien/ gelezen en geluisterd hebt. En verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet tot actie overgaat.

Wees eens eerlijk, welke stappen heb je daadwerkelijk geïmplementeerd door het lezen van al die blogs en het kijken naar al die webinars?

In dit unieke traject ontwerpen we je eigen op maat gemaakte online marketing strategie EN implementeer je deze volledig met mijn 1-op-1 begeleiding, zodat je net zoveel leads kunt gaan vinden, aantrekken en converteren als je wenst. En dat vanuit waarde en verbinding met jezef. Want marketing; dat ben jij!

Welke programma's heb ik nodig om aan dit traject te kunnen deelnemen?

Ik ga ervan uit dat je een WordPress website hebt. En dat je in jouw WordPress Theme salespages kunt maken. Daarnaast ben ik ActiveCampaign specialist en geef ik geen uitleg over het inrichten van andere e-mailmarketingsystemen.

Ik ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

Juist wel, want ik begeleid je stap voor stap EN 1-op-1. Je verdrinkt niet in een groepsprogramma. Ik stem onze Zoomcalls precies af op waar jij behoefte aan hebt. Zo sta je er echt niet alleen voor!

Misschien fijn om te weten dat ik een enorme brede interesse heb en mij de afgelopen jaren volledig verdiept heb in o.a. funnels, ActiveCampaign, LinkedIn, website optimalisatie, contentplanning en een heleboel online tools die niet op 1 hand zijn te tellen 😉

En als ik het niet weet, kan ik jouw vraag vast uitbesteden bij een van de specialisten in mijn netwerk.

Verdien ik mijn investering wel terug?

Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Tijdens dit traject ontwerp EN implementeer je een online marketing fundament waar je trots op bent. Waar je je eindelijk eens mee durft te laten zien. Op een manier die bij jou past. Keer op keer 🙂

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.