lets get leads traject

Implementatie Traject

Hét 1-op-1 programma waarin we samen
in 3 maanden jouw online droom bouwen.

Zonder overwhelm, stap voor stap.
Ja, ik wil graag kennismaken!

Ben jij een dienstverlenende ondernemer die:

inziet dat je warme netwerk een keer opdroogt en dus je bereik wil vergroten met online marketing?

niet meer wil schieten met losse flodders, maar marketing wil voeren vanuit een stevig (en goed voelend) fundament?

klaar is met DIY programma's en direct stappen wil maken?

online marketing wil inzetten op een manier die bij je past (en dat is niet per se de marketing die je om je heen ziet)?

Dan vertel ik je graag meer over het Implementatie traject.

Inclusief persoonlijke begeleiding.

Anouk is een online marketing specialist. Ik word altijd blij als ik samenwerk met Anouk. Haar enthousiasme is besmettelijk en stimuleert ook om stappen te zetten. Ze ziet je behoefte, kan (snel) schakelen, is flexibel, kan een duwtje geven op momenten dat het nodig is (bedankt nog!) en is scherp. De puntjes op ‘i’. Heel fijn!

Roderick Timmermans

Eigenaar, In2Coaching

Je hebt een prachtig bedrijf.
Eentje waar je de wereld echt een stukje mooier mee kunt maken.

 

En je bedrijf loopt ook best lekker. Je klanten haal je uit je warme netwerk en mond-tot-mond reclame. Je vraagt je alleen wel af hoe je aan nieuwe klanten komt. Want dat warme netwerk houdt een keer op natuurlijk…

Maar dan moet je aan de slag met online marketing. En daar heb je nou niet per se zin in.

Want:

je bent stiekem erg perfectionistisch en twijfelt of je aanbod wel klopt.

je bent soms onzeker over de mening van anderen. En daarom heb je een haat-liefde verhouding met social media.

als je dan eens op social media kijkt, zie je je concurrenten en je denkt dat iedereen het beter doet dan jij.

je hebt geen idee waar je moet beginnen met al je plannen, enige structuur is welkom.

je hebt al van alles geprobeerd op online gebied, maar niets werkt voor jou.

content kalender 2021

Lieve ondernemer, laten we het samen doen!

In mijn Implementatie Traject richten we je website en online kanalen zo in dat ze je helpen om meer leads aan te trekken en van jouw leads betalende klanten te maken.

Ik begeleid je gedurende het hele traject en denk positief kritisch mee met je plannen.
Stap voor stap bouwen we aan jouw eigen op maat gemaakte online marketing systeem.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Kennismaking
Je wilt online stappen maken. En wilt dit niet alleen doen. Je wordt overspoeld door alle online adviezen en kennis. Je zoekt een partner die met je meedenkt. En die je bij de les houdt. Zodat je blijvend werkt aan groei. Tijdens een gesprek van een half uur in Zoom maken we kennis met elkaar. Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Strategie Sessie (geldt als je nog geen unieke strategie hebt)
We gaan aan de slag! We plannen 1 dag op een prachtige locatie in de natuur waarin we mijn 6-stappen-methode in zijn geheel doorlopen, zodat we alle input hebben voor een op maat gemaakte online strategie voor jouw bedrijf.
Na onze Sessie tover ik alle input om in een praktisch online marketing plan vol concrete acties. Want alleen actie zorgt voor resultaat! 

Implementatie
Ik verzorg vervolgens de komende 3 maanden de technische implementatie van jouw online marketing plan. Ik werk o.a. aan je WordPress website, je plugins, ActiveCampaign, sociale profielen, weggever, contenttool etc… Reken jij maar vast uit hoeveel tijdwinst je dit oplevert 🙂

Persoonlijk contact
We plannen elke week een vast overlegmoment in Zoom. Ik implementeer jouw online marketing plan en regel alle techniek. Ik heb wel jouw input nodig, denk aan je teksten, afbeeldingen, overige content etc. Daar is dit overlegmoment voor. Ook bewaken we op deze manier de voortgang. 

Overdracht
Zodra je systemen zijn ingericht en je marketingmachine draait, plannen we een overdracht. Ik leer je de systemen kennen, neem handige video’s voor je op en leer je hoe je ritme en regelmaat krijgt in de creatie en verspreiding van je content. Niks staat jou meer in de weg richting meer leads, meer klanten en meer omzet!

Coaching (facultatief)
Na de implementatie ben je natuurlijk van harte welkom in mijn Coaching traject. Ik help je dan om vanuit een 12-wekenplan accountable te blijven en content te blijven maken. En te zorgen dat je succesvol en happy blijft in online land. Nuchtere coaching met een holistisch tintje.

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Sessie hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Resultaat:

online marketing voelt niet meer als een MOETJE, ik leer je een methode die je volhoudt

je bent trots op je bedrijf en je online marketing staat als een huis

je voelt je zelfverzekerd over wat je aan het doen bent en kunt al die stemmetjes in je hoofd vaarwel zeggen

meer leads, meer klanten, meer omzet!

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat ik een enorm vertrouwen had in haar kennis en kunde. We hebben heel plezierig samengewerkt. Het was een leerzaam traject, ik kan nu zelfstandig aan de slag met het maken van funnels op welke manier dan ook.

Anouk, dank je wel voor al je geduld en het steeds weer moeten uitleggen en het wachten tot ik klaar was voor de volgende stap. Dank je wel voor alle uitleg, zodat ik nu zelf aan de slag kan.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef je Passie

Wat is het verschil tussen het Implementatie traject en het Coaching traject?

Succes in je online marketing bestaat uit 3 stappen:

Stap 1. Je hebt een goede strategie nodig, een plan dat op maat gemaakt is voor jou, je ideale klant en je aanbod. Hiervoor bied ik de Strategie Sessie aan.

Stap 2. Je plan mag vervolgens geïmplementeerd worden. Je website ingericht met teksten waardoor jouw ideale klant zich meer dan welkom voelt. Je aanbod gepresenteerd op een duidelijke, logische en aantrekkelijke manier. Je online kanalen gereed. Je weggever klaar om verzonden te worden en je e-mail marketing op orde. Je contentplan klaar op een manier die haalbaar voelt voor jou. Werk aan de winkel dus 🙂 Hiervoor bied ik dit Let’s get Leads traject aan. De nadruk ligt tijdens dit traject op implementatie.

Stap 3. Alles staat klaar, laat de leads maar komen! In het Coachingstraject help ik je om accountable te blijven en content te blijven maken. En te zorgen dat je succesvol en happy blijft in online land. De nadruk ligt op jou, je mindset en gedrag. Nuchtere coaching met een holistisch tintje.

Je kunt bij mij losse stappen afnemen, dan begin je met de Strategie Sessie, dan volgt het Implementatie traject en dan het Coaching traject. Of je gaat voor groei, beseft dat online marketing een lange termijn investering is en gaat de commitment aan om 6 maanden met elkaar samen te werken voor jouw online groei. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kan ik ook een losse Strategie Dag plannen met jou?

Jazeker, leuk! Stuur mij een maitlje op anouk@letsgetleads.nl, dan plannen we snel een heerlijke dag in de natuur. En werken we samen jouw online plan uit.

Poeh, een hele dag strategie, kan dat ook in twee dagdelen?

Allereerst, je bent niet alleen. Mijn klanten vinden een hele dag nadenken en focussen vaak (te)veel. Dat is ook een van de redenen waarom ik deze dag in de bossen plan. Zodat we strategie afwisselen met de buitenlucht en beweging.

Mocht je een hele dag toch te lang vinden, dan plannen we twee dagdelen, waarvan er een dagdeel eventueel online plaatsvindt.

Welke 6 stappen zorgen voor succes in mijn online marketing strategie?


Een succesvolle online marketing strategie bestaat voor mij uit 6 pijlers. Samen zorgen ze er voor dat jij resultaat behaalt vanuit een strategie die goed voelt. Hieronder lees je welke pijlers dit zijn en waarom je succes er afhankelijk van is. 

1. Wie ben jij?

Alles begint met wie jij bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waarom doe jij wat je doet? Waar geloof je echt in? Ik geloof dat het boven water krijgen van jouw antwoorden op deze vragen de basis van je online marketing strategie is.

De meeste ondernemers doen wat ze bij een ander zien of wat hun business coach vertelt dat ze moeten doen. En daar gaat het vaak mis, want dat komt niet uit je hart en houd je op de lange termijn echt niet vol.

Marketing voeren vanuit jezelf, vanuit je eigen kernwaarden, dat is waar ik voor sta.

2. Haarscherp klantprofiel

Met wie werk je het allerliefst samen? Een haarscherp klantprofiel (en hier voor durven kiezen) is de basis van elk online succes.

Weten dat je klant een vrouw tussen de 25 en de 60 jaar met HBO-niveau is, is niet genoeg. Kijk in het hoofd en hart van je klant. Wat speelt er echt? Welke frustraties zijn er? En welke dromen? En waarom bereikt hij/ zij deze nu niet?

Ontwerp een buyer persona. Wat dat is en hoe je dat doet, leer ik je graag.

3. Logische opbouw van je aanbod

Bouw je aanbod logisch op en gun je klant de ruimte om stap-voor-stap met jou en jouw aanbod kennis te maken.

Past de vorm waarin jij jouw dienst of product aanbiedt ook bij jouw klant? Dat is toch degene aan wie je wilt verkopen; wel zo fijn als je aanbod 100% naar wens is bij jouw klant.

Een weggever op je website dient vaak als eerste kennismaking. Maar op welke weggever zit jouw potentiële klant echt te wachten? Ik help je graag.

4. Richt je website en online kanalen in

Het is essentieel dat jouw potentiële klant jou leert kennen (know), jouw expertise gaat waarderen (like) en je als ondernemer gaat vertrouwen (trust). Daarna voelt de klant zich pas comfortabel genoeg om over te gaan tot aankoop van jouw product of dienst.

Je kunt je website en online kanalen zo inrichten dat je potentiële klant makkelijker deze klantroute volgt. Eenmaal goed ingericht maakt dit het online ondernemen een stuk makkelijker!

5. IJzersterke content strategie
Wanneer je online succes wil, zal je online wel de aandacht moeten trekken van je ideale klant. Dat kan gratis door middel van social media en goede zoekmachine-optimalisatie. En betaald door middel van het adverteren van jouw waardevolle content.

Je hebt hier een content strategie voor nodig die ervoor zorgt dat je online zichtbaarheid groeit EN je lijst groeit met e-mailadressen van waardevolle nieuwe leads.

Consequent zichtbaar zijn en blijven is een uitdaging voor de meeste ondernemers. Want waar maak je toch elke keer content over? Relevante content waar je je potentiële klant echt mee verder helpt. Ik help je hier graag mee.

6. Bouw een waardevolle relatie op door e-mailmarketing

Behandel elk e-mail adres op je lijst als een “King” of “Queen”. Elk e-mail adres op jouw lijst is van een ECHT persoon. Behandel hem of haar dus ook zo. Ga in gesprek met deze persoon, geef antwoord op vragen en bouw een waardevolle relatie op!

Blijf relevante e-mails sturen op het juiste moment in de klantreis en warm zo jouw fans op zodat ze klaar zijn wanneer jij met een aanbod komt.

Een fantastische manier om te meten wanneer je contacten op je lijst klaar zijn voor een volgende stap, is door te werken met tags in ActiveCampaign. Hoe je dat doet en hoe je overzicht houdt tussen alle tags leer ik je ook graag.

Er is veel (gratis) kennis over online marketing op het internet te vinden, wat is de meerwaarde van dit Let's get Leads Traject?

Klopt, het internet staat vol met informatie over online marketing. Grote kans dat je al veel gezien/ gelezen en geluisterd hebt. En verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet tot actie overgaat.

Wees eens eerlijk, welke stappen heb je daadwerkelijk geïmplementeerd door het lezen van al die blogs en het kijken naar al die webinars?

In dit unieke traject ontwerpen we je eigen op maat gemaakte online marketing strategie EN implementeer je deze volledig met mijn 1-op-1 begeleiding, zodat je net zoveel leads kunt gaan vinden, aantrekken en converteren als je wenst. En dat stap-voor-stap en zonder overload aan informatie 🙂

Gedurende 12 weken begeleid ik je 1-op-1 en bied je technische support, zodat je daadwerkelijk stappen maakt.

Welke programma's heb ik nodig om aan dit traject te kunnen deelnemen?

Ik ga ervan uit dat je een WordPress website hebt. En dat je in jouw WordPress Theme salespages kunt maken. Daarnaast ben ik ActiveCampaign specialist en geef ik geen uitleg over het inrichten van andere e-mailmarketingsystemen.

Verdien ik mijn investering wel terug?

Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Tijdens dit traject ontwerp EN implementeer je een online marketing fundament waar je trots op bent. Waar je je eindelijk eens mee durft te laten zien. Op een manier die bij jou past. Keer op keer 🙂

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.