content boom training

Content Boom

Ontwerp jouw eigen unieke content boom & deel content vanuit (zelf) vertrouwen & verbinding.
Ja, dit is precies wat ik nodig heb

Ik heb me aangemeld voor de Content Boom training, omdat ik worstelde met het overzicht van wat en wanneer te posten. Het enthousiasme van Anouk over de training trok mijn aandacht en maakte me nieuwsgierig naar haar oplossing. Het trainingsmateriaal was goed verzorgd en meer dan volledig.

De voorbereiding op de training was goed georganiseerd. Ik wist vooraf de planning met pauzes en had het trainingsmateriaal al ontvangen, wat me de kans gaf om alvast na te denken over mijn ideale klant en de vormen die ik wilde kiezen voor mijn uitingen.

De training zelf was zeer waardevol. Anouk heeft enorm veel kennis en deelt dit rijkelijk. Er was tijd voor interactie, iedereen kon vragen stellen en kreeg advies op maat voor hun bedrijf. Wat me vooral aansprak, is dat Anouk werkt vanuit gevoel en dit combineert met marketing. Dit zorgde ervoor dat ik meer vertrouwen kreeg in mijn eigen gevoel, wat erg prettig was.

Ik ga meteen aan de slag met het maken van een planning voor het jaar en het inplannen van mijn content. Ook het schrijven van content staat op mijn to-do lijst. Ik raad deze training absoluut aan voor iedereen die worstelt met content planning.

Sandy Elsaify

Eigenaar, Experience your Wellness

Ben jij een ondernemer die:

een prachtige missie heeft en niet kan wachten om deze te delen met de wereld?

marketing in wil zetten om je boodschap met een groter publiek te delen?

vaak te weinig tijd en inspiratie heeft om consistent zichtbaar te zijn?

het moeilijk vindt om vanuit (zelf)vertrouwen zichtbaar te zijn?

het moeilijk vindt om content te delen vanuit strategie (je doet vaak maar iets)?

gefrustreerd is om elke keer weer het content monster te moeten voeden?

Creëer je eigen unieke Content Boom

 

Samen een dag aan de slag met je content! Gedurende de ochtend richten we ons op het boven water krijgen van wie jij bent. Echt bent. En van waaruit je onderneemt. Wat zijn je dromen. Wat is je visie? Wat is die diepe missie die je voelt om dit ondernemersavontuur aan te gaan?

Ik wil alles van je weten. Want ik ben er van overtuigd dat je je online marketing alleen volhoudt als je precies weet (en voelt) waarom je dit ook alweer wilt. 

We ontwerpen een unieke Content Boom vanuit je eigen authentieke boodschap en unieke online klantroute. Voor zachte en menselijke marketing, doen waar je je goed bij voelt. Zodat jij altijd inspiratie voelt voor je content. Inspiratie vanuit jezelf. 

Je krijgt je eigen unieke Content Boom in full colour print thuis gestuurd, zodat je deze er altijd bij kunt pakken als je eens zonder inspiratie zit.

content boom

Ik nam deel aan de Content Boom training omdat ik op zoek was naar een ‘stok achter de deur’ om mijn social media weer op te pakken. Ik zocht inspiratie en iemand die de juiste vragen kon stellen om me aan het denken te zetten.

De training zelf was fantastisch! Het was lang genoeg, vol waardevolle informatie, maar niet overweldigend. Het half uur samenwerken aan het einde vond ik bijzonder nuttig. Het materiaal was duidelijk en een geweldige bron om op terug te vallen.

Ik was zo enthousiast over de training dat ik deze al heb aanbevolen aan een van mijn klanten die ook worstelt met haar social media. De training is super toegankelijk en je maakt het zo eenvoudig. Omdat je zelf zo enthousiast bent, motiveert het ontzettend.

Ik kan niet wachten om mijn voorraad content op te bouwen en te beginnen met bloggen. En als er ooit een training komt over e-mailmarketing, zal ik zeker de eerste zijn die zich aanmeldt!

Imke Minderhoud

Eigenaar, The Progress Club

Praktisch aan de slag met je content kalender 2024

 

Na een pauze (met hopelijk een heerlijk frisse wandeling buiten) is je hoofd weer leeg.

In de voorbereiding op deze training heb je van mij trainingsmateriaal inclusief de content kalender 2024 ontvangen. En samen met jouw marketingplanning zorgen we ervoor dat jouw kalender tot leven komt. Je ziet in een oogopslag hoe je jaar eruit ziet en wat je wanneer mag delen op social media. 

Resultaat: je deelt je content strategisch, volgens een plan dat bij je past. Geen losse flodders meer, maar vanuit rust & (zelf)vertrouwen richting resultaat.

Tijdens de middag is voldoende ruimte om aan de slag te gaan, je kalender te vullen en alvast een voorraad content aan te leggen. Ik begeleid je, geef je tips & tops en beantwoord al je (content)vragen.

Ik laat je ook kennismaken met een tool die het “voeden” van het content monster een stuk makkelijker gaat maken. Maar ook zonder deze tool deel jij je content voortaan met (zelf)vertrouwen en volgens een plan.

 

 

content kalender 2024

Bonus: accountability uur 1 week na de training

Tijdens de trainingsdag krijg je je content kalender niet 100% af, maar dat is wel wat ik wens voor jou! Daarom komen we 1 week na de training eenmalig samen in Google Meet voor een laatste content kalender check & mogelijkheid voor jou om vragen te stellen. Ga jij deze uitdaging aan?

Afgelopen jaren heb ik al een paar keer geprobeerd om structureel te gaan posten op social media, maar iedere keer verwatert het na een paar maanden. Te druk met klanten en alles erom heen. Ik vind het lastig vol te houden, mede omdat er geen plan achter zat en het nogal ad hoc ging.

In de Content Boom training neemt Anouk je mee om je content boom vanaf de wortels te vullen met jouw DNA. In het werkboek dat je van tevoren krijgt, word je alvast uitgenodigd om na te denken over jouw strategie. Tijdens de training neemt ze je stap voor stap mee in het proces, vraagt waar nodig om verduidelijking en verdieping en zet je aan het denken. Omdat je het samen doet met andere ondernemers, ontstaat er een positieve vibe waarin de beste ideeën op tafel komen.

In de training leert Anouk je op een andere manier te verbinden met je ideale klant. Naast de handige content kalender geeft ze tips over tools die je kunt gebruiken om handiger en sneller te werken. Zodat je in beeld komt bij je ideale klant. Aan het einde van de training is de boom gevuld met content waar je mee verder kunt bouwen. Al met al een training waar ik heel blij van werd, echt een aanrader!

Jennifer Boellaard

Eigenaar, Massagepraktijk Kihon

Jouw resultaat:

je creëert voortaan in minder tijd en vanuit vertrouwen je content.

je deelt content vanuit verbinding met jezelf en je klant.

je pakt vol zelfvertrouwen je podium.

groter bereik en dus meer (en beter passende) klanten.

Naar aanleiding van de winstdag bij Ilona was ik enthousiast over je plan voor het maken van deze training en wilde graag meedoen.

Ter voorbereiding op de training heb ik het boek gelezen en de Content Boom aandachtig bestudeerd.

Ondanks dat ik me niet helemaal fit voelde, was de trainingsdag heerlijk. De opbouw was logisch en de informatie duidelijk.

Het trainingsmateriaal was top. In het bijzonder vond ik jouw Content Boom een originele en bruikbare toevoeging. Het bood me een helder framework om mijn content strategie te organiseren en te plannen.

Ik heb vorig jaar al een Strategie Dag bij jou gevolgd en de herhaling van de strategieën die we vorig jaar hadden besproken was fijn. Het was een goede herinnering aan het belang van consistentie en focus in mijn online marketing. Nu is het tijd om deze strategieën te implementeren voor mijn herinneringsboeken.

Ik kwam onlangs een andere ondernemer tegen op Instagram die ook herinneringsboeken maakt, maar dan digitaal. In eerste instantie schrok ik, maar toen herinnerde ik me jouw advies: Blijf trouw aan je missie en laat je niet beïnvloeden door anderen. Dat is een les die ik altijd zal onthouden.

Mijn volgende stap? Het inplannen van batch-momenten. Tijdens deze momenten ga ik mij volledig concentreren op mijn taken, zonder afleidingen. Ik ben vastbesloten om deze nieuwe strategie toe te passen en enthousiast om de resultaten te zien.

Ik zou deze training zeker aanbevelen aan andere ondernemers. De Content Boom training geeft je de tools, het vertrouwen en de motivatie om je online marketingstrategie te verbeteren.

Ik wil je bedanken voor deze geweldige dag, je enthousiasme en het delen van je kennis.

Tosca de Smidt

Eigenaar, Minicamping de Knokkert & Atelier Blad voor Blad

Wanneer geef je deze training?

Ik geef deze training meerdere keren per jaar. Deze data staan nu gepland:

woensdag 20 maart 2024
woensdag 24 april 2024

Van hoe laat tot hoe laat duurt deze training?

We starten om 9.30 en tot 12 uur werken we aan jouw Content Boom.

Na de pauze werken we van 13 tot 15 uur aan jouw content kalender.

De training vindt plaats via Google Meet en uitgebreid testen heeft laten zien dat werken in deze tijdblokken het meest effectief is.

Waar geef je deze training?

In Google Meet, je ontvangt de link ruim van tevoren via de mail.

Verzorg je deze training ook Incompany?

Jazeker, leuk! Stuur mij een mailtje op anouk@letsgetleads.nl, dan plannen we deze training bij jouw op kantoor. 

Wat kost deze training?

De training kost € 297,- excl btw per deelnemer. Per groep nemen er maximaal 5 deelnemers deel.

Dit is inclusief:

  • studieboek met waardevolle informatie over content, je ideale klant, social media etc.
  • content kalender 2024
  • full colour Content Boom
  • trainingsdag van 9.30 – 12 en van 13 – 15.30 uur
  • bonus: accountability uur 1 week na de training
Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@letsgetleads.nl. Leuk om iets van je te horen!

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!

DOWNLOAD DE CONTENT KALENDER 2021 NU (EXCEL)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de kalender.

DOWNLOAD JE E-BOOK (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je e-book.

Schrijf je in & WIN

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je bevestiging.

DOWNLOAD DE 5 KANSEN (PDF)

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor je pdf.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Vul je voornaam + e-mail in & klik op de button.

Privacy

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de bevestiging.

DOWNLOAD HET E-BOOK NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor het e-book.